1U3A4285

 


1U3A4220

 

1U3A4197

 

1U3A4281

 

Dainuie de 2000 de ani si o sa mai dainuie inca mii de ani de acum incolo. Spiritul Craciunului,  stralucirea luminilor din oras, toate grijile sunt date uitarii si vitrinele sunt pline cu bunataturi.

Suna bine asta cu “grijile sunt date uitarii” , deobicei scenariul nu se intampla ca in visele noastre.

Ce-i drept de multe ori ajungem sa uitam de toata insemnatatea acestei sarbatori pentru ca lasam totul pe ultima suta de metri.

De cate ori nu v-ati dat peste cap pentru ca nu mai gaseati brazi pe gustul vostru in ziua de Ajun? De cate ori nu v-ati enervat ca nu erau gata sarmalele la timp ? De cate ori nu ati cumparat cadouri pentru cei dragi fix in ziua in care si mall-ul se inchide mai devreme?  Nu mai spun de situatiile in care ajungi ca femeie sa nu ai timp sa iti faci o manichiura, sa te dai cu un ruj sau sa iti imbraci rochia de Craciun fara sa iti miroase si podoaba capilara a tot felul de prajeli si caltabosi, pe care i-ai gatit toata ziua. De cate ori nu ati ajuns sa va certati cu cei dragi pentru ca nu apucasera sa indeplineasca toate cele de pe lista cu sarcinile care le-au fost detasate ca la armata.

Eu una am fost obisnuita sa vad peisajul asta in mod repetat toata copilaria mea. Toata zapaceala si maratonul parintilor al bunicilor si al rudelor. Si oricat de mult mi-ar placea sa simt spiritul Craciunului fix de Ajun, de cand am familia mea am ales sa imi organizez toate acestea din timp si in seara de Ajun chiar sa am posibilitatea sa simt cu adevarat bucuria si linistea acestei sarbatori . Linistea aia de a asculta o colinda in surdina, de a simti mirosul de mandarine si de a te simtit pur si simplu iubita si protejata de cei dragi, ca-n filmele siropoase.

Decat sa ma epuizez in 24 de ore cu toate cele enumerate mai sus mai bine imi impart sarcinile in 24 de zile. Am acceptat provocarea Santal de a-mi oferi timp pentru a pregati Craciunul. Imi ofer timp sa adun mai multe amintiri frumoase alaturi de cei dragi. Pot sa va spun ca deja am inceput sa imi fac listele de cadouri si deja gandim cu Erik variante de scrisori pentru Mosu’. Castigam timp impreuna si ne oferim cu ocazia asta sansa sa adunam mai multe amintiri frumoase in jurul acestei sarbatori.

Deja pot sa va spun ca am un dar pregatit si pentru voi. Santal va ofera 100 de calendare Advent si 7 premii speciale prin intermediul unui concurs desfasurat online. Tot ce trebuie sa faceti este sa dati click pe aceasta aplicatie si sa intrati in joc.

* Castigatorii celor 100 de calendare vor fi desemnati pe data de 26 noiembrie prin tragere la sorti.

*Castigatorii premiilor speciale vor fi desemnati aleator, de-a lungul intregii campanii

Sper sa va placa cadoul meu si propunerea Santal de a sarbatori 24 de zile de Craciun Fericit alaturi de familia voastra !

 

 

Va pupam,

Familia Popa

 

 

 

 

Photo: Iuliana Cristina Popescu