gabi8
gabi9
gabi10
gabi11
gabi13


gabi5
gabi4
gabi1

 

Scriu articolul asta cu o nota de vinovatie pentru ca nu am apucat sa termin inca 20 project.  Asa s-a intamplat ca ma aflam in cea de-a 3-a luna de sarcina si in ciuda faptului ca in poze nu s-a vazut asta, eram in perioada de totala greata. Caldura nu m-a ajutat nici ea prea mult. Aveam zile bune si aveam si zile in care nu m-as fi ridicat din pat.

In schimb ma bucuram de un bust demn de purtat la vedere. Era perioada de inflorire din punctul asta de vedere, nu mai spun de podoaba capilara care mi-a confirmat ca eu in sarcina nu pot sa am vreodata un “bad hair day”.

Se facea ca cel de-al 13-lea proiect sa il joc cu doua fete din Timisoara.

Culmea ele nu s-au cunoscut si nici nu au stiut ca asa o sa se intampla jocul meu.

Roxis fine cut este un brand semnat de o tanara designer din Timisoara. In aceste momente la ea pe site deja puteti sa va bucurati de colectia de toamna-iarna. Pe care as purta-o cu mare drag daca as mai avea talia de care inca ma bucuram cand faceam aceste poze. Roxana creaza haine simple dar care imbraca perfect silueta. Sunt haine care nu expira dupa un sezon si asta pentru ca e atenta la detalii si cred ca alege foarte bine combinatia texturilor si a materialelor.

Pe scurt chiar e un brand care merita sa cunoasca mai multa notorietate in Romania si peste hotare.

Cu putin ajutor din partea celor care il pot face mai vizibil, cred intr-un succes real al acestui brand si il sustin, pentru ca asa cum spune si numele brandului si cum le place Timisorenilor sa spuna  e FAIN!

Maria Dimian e o poeta a culorilor, nu doar a cuvintelor. Desi am mai lucrat acum un an pentru 20 project, am repetat cu drag experienta. A venit a doua oara din Timisoara sa facem pozele astea minunate. Si-a folosit iar magia ei de a capta lumina si de a picta cu ea. Cuvintele sunt de prisos in cazul ei. Cred ca e varianta reincarnata a lui Audrey Hepburn care e pasionata de fotografie si de literatura in viata asta.

Pe instagram sa o urmariti aici, iar la mine pe Instagram sa fiti pe faza ca organizez impreuna cu ea un Giveaway si va oferim o carte…cu dor de primavara.

 

Va pup,

Gabriela

#20project #20brands #20youngmua #20phototalents