IMG_8997

 

IMG_9029


IMG_9043


IMG_9050

 

IMG_9059

IMG_9068


IMG_9071


IMG_9076

 

Ultimul proiect din seria #20project pe care am reusit la il intreprind in timp ce ma luptam cu toate simptomenele celei de-a doua sarcini, a fost cu brandul romanesc ZENON.

Este cel de-al 14-lea shooting pe care l-am facut pentru a promova tinerii fotografi si make-up artisti si primul in care mi-am aratat burtica. Cred ca voi relua proiectul si il voi termina dupa ce voi aduce pe lume sufletul care creste in mine de 6 luni. In poze eram aproape de a-4a luna.

 Sa revenim totusi asupra subiectului nostru principal : ZENON. 

Ce stiam despre acest brand inainte sa il fi purtat, este ca poarta numele unui sfant. Asadar este un brand care s-a ales cu protectia divina inca din ziua infiintarii. Zenon s-a născut din dorința de a aduce un accent diferit, de creativitate, bun gust și feminitate, printr-un design unic și calitativ. Zenon este despre tine și pentru tine! Liniile simple și modelele clasice sunt evidențiate cu creativitate de materialele folosite. Accentul este pus pe calitate, piesele fiind lucrate în micile ateliere cu tradiție, și pe unicitate, prin intermediul persoanelor de care sunt purtate. Produsele sunt realizate manual, unele în ediție limitată, ele putând fi adaptate în funcție de personalitatea și caracterul fiecărei cliente. Zenon creează încălțăminte și poșete de damă custom made cu talpă de piele, având o gamă variată de modele comode și deosebite. Ulterior brand-ul a lansat si prima colectie vestimentara, pe care eu o apreciez enorm mai ales pentru materialele utilizate. In pozele de mai sus am purtat o rochie de matase si una de in si nu as putea sa va spun care este mai putin indispensabila in garderoba unei femei. In picioare port tot incaltaminte Zenon, pe care o pot recomanda pentru simplitatea design-ului si comfort.

Noua colectie de toamna-iarna poate fi achizitionata aici. 

Beatrice Nicolaie este cea care mi-a facut buzele in stilul anilor 20. Este make-up artist de 3 ani si iubeste ceea ce face. La fel ca si in cazul celorlalti 13 make-up artisti de pana acum, nici Beatrice nu a urmat o cariera in domeniul studiat initial. A preferat sa faca din pasiunea ei un job si cred ca asta este varianta cea mai productiva pentru oricine. Ii place in mod special machiajul cu efecte speciale si bodypainting-ul. Puteti sa o contactati pe Beatrice online pe pagina ei de fb si instagram si in mediul offline la beauty salon Chocolat , unde este angajata.

 

 Sorin Chineata este acel maratonist care reuseste sa faca de toate in viata. E a doua oara cand lucrez cu Sorin pentru 20 project si cred ca este printre putinii oameni cunoscuti in viata asta care reuseste sa-ti dea “recharge battery” de cate ori il intalnesti. Nu mi-l imaginez fara zambetul pe buze, asta e o calitate pe care nu o intalnesti des in zilele noastre.  It-ist, vlogger, maratonist si un fotograf, dar mai presus de orice un mare iubitor de pisici. Cred ca 90 % din timpul acestei sedinte foto am vorbit despre feline. In cealalta parte a shooting-ului, am disuctat despre lipsa luminii pentru poze si el ma linistea intruna ca o sa iasa ok oricum…si asa a fost. Pur si simplu cand am o zi proasta sau nu mai imi gasesc optimismul trebuie sa il contactez pe el.  Cu Sorin puteti sa discutati despre o posibila colaborare pe pagina lui aici. 

 

 

Va pup,

Gabriela

 

 

 

 

#20project #20youngmua #20phototalents #20romanianbrands