FTM_0950
FTM_0948
FTM_0951
FTM_0969
FTM_0979
FTM_0984
FTM_0986
FTM_0993
FTM_0996

FTM_1007

Inca mai aveam povesti de spus in #20project.

Azi continui cu povestea tesuta cu spiritul slav al Mariei Amelian, care inainte de orice este lipoveanca. Spun asta mereu, pentru ca stiu ca asta o ajuta sa creeze piesele unice brodate cu ceea ce ea a ajuns sa numeasca ” dantela inteligenta”. Si rochia neagra si mansetele sunt decorate cu aceasta dantela manual si este necesara o migala titanica sa poti finisa asa ceva din silicon.

Brandul Maria Amelian continua sa creeze Finete pentru clientele sale. Cred ca finetea defineste inainte de toate croiurile rochiilor de matase si liniile simple ale jachetelor. Imbina utilitatea atat de necesara femeii sec. XXI cu sofisticarea materialelor demne de secolele trecute. Iar asta cred ca ma face sa fiu indragostita intruna de colectiile sale. Pentru a vedea mai multe piese create de Maria Amelian click aici.

Cel de-al 12 lea proiect din #20project l-am desfasurat cu 3 tineri foarte talentati. De data asta nu am avut doar un fotograf si un make-up artist ci l-am implicat si pe cel care mi-a creat freza 70’s demna de un videoclip al Lanei del Rey – Mihai Badin. Cu Mihai lucrez de cativa ani si cred ca laudele nu ii sunt de prisos. Dincolo de a fi cel care imi ingrijeste podoaba capilara, Mihai este un artist care nu se satura sa faca performanta in domeniul sau si care de fiecare data vrea sa iti transforme podoaba capilara intr-o opera de arta. Daca ii spun anii 80 stie ca vreau sa fiu Donna Summers, daca ii spun anii 70 stie exact ce vreau si nu mai cred ca e vorba doar de compatibilitate aici. Cred ca e vorba de cultura generala si fara asta asta nu iti poti pune maiestria in functiune in nici un domeniu.

De fapt trebuie sa-i multumesc din start lui ca mi-a recomandat doi tineri talentati pe care ma bucur ca i-am descoperit prin acest proiect,

Este vorba de un make-up artist care iti construieste machiajul cu precizia unei arhitecte. Stefania Badila a absolvit facultatea de Arhitectura “Ion Mincu”  in 2013, iar apoi a decis ca vrea sa-si urmeze visul de o viata si sa isi construiasca o cariera de succes ca make-up artist. Mi-a marturisit ca atunci cand a inceput cursul de machiaj la Atelier Paris, spera sa ajunga intr-o zi sa o machieze pe Oprah si spera sa se intample asta in viitorul apropiat. Nu s-a oprit la un singur curs si a continuat sa se perfectioneze la cursuri din strainatate si masterclass-uri din tara. In momentul de fata preda cursuri atat pentru incepatori cat si pentru avansati si automachiaj la propriul studio de make-up. Eu trebuie sa recunosc ca Stefania Badila este “vinovata” pentru unul din cele mai frumoase machiaje pe care le-am purtat vreodata, care cred ca mi-a pus in evidenta atuu-urile si mi-a mascat perfect imperfectiunile. Acel cat-eye e facut cu precizie arhitecturala…sa nu zic chirurgicala. Pe Stefania o puteti contacta pe instagram aici.

In timpul shooting-ului Alex Ivan a venit de cateva ori sa imi arate cadrele. El le numea teste, eu am vazut poze gata de pus in rama. Nu ma uit niciodata la poze, am incredere in fotograf si chiar nu il stresez decat in zilele in care simt ca nu am incredere in inspiratia mea. Eu “miros” talentul unui fotograf din momentul inc are vad poza si are incadrarile perfecte. Nu ma intereseaza lumini, umbre…ma intereseaza sa vad ca intr-un tablou centrul de aur. E acea magie pe care ajungi sa o simti doar daca ai studii  de pictura sau …ma rog orice legat de arte vizuale sau esti talentat de la mama natura.  In rest poti rezuma asta la  sentimentul ca iti place o poza si nu stii de ce anume. Alex Ivan e un tanar talentat care a studiat fotografia si care are din punctul meu de vedere un viitor foarte promitator in acest domeniu…si asta pentru ca stie ce vrea. Daca va uitati in instastories de la shooting o sa il vedeti cum functioneaza pe platou. Stie ce vrea, tace si face si iti spune clar cand ceva nu e asa cum trebuie sa ii iasa lui in cadru. Alex nu mi-a povestit foarte multe despre el si de asta aici vedeti ceea ce am citit eu despre el in timpul unei sedinte foto de 30 de min.

Profesionalism, cred ca asta il recomanda. Pe Alex in gasiti pe Instagram aici. 

Love,

Gabriela

Port: Maria Amelian

Mua: Stefania Badila

Photo: Alexandru Ivan

Hair: Mihai Badin

#20project #20youngmua #20phototalents #20romaniandesigners #20romanianbrands #20project