1920px-SweetPaprika-9133
1920px-SweetPaprika-9131
1920px-SweetPaprika-9113

1920px-SweetPaprika-9197
1920px-SweetPaprika-9191
1920px-SweetPaprika-9186

La Maison de Confiance este un brand vestimentar nou, romanesc care dincolo de croiuri feminine si materiale de calitate, le vinde femeilor incredere in sine. Imbraci haina si ea te poarta acolo unde vrea ea. Mereu am apreciat hainele care chiar iti dau starea necesara in diverse situatii si mai ales cele care pot sa ti-o schimbe la 180 de grade. Produsele sunt fabricate in Romania, la fel ca toate celelalte piese implicate in 20 Project. Cred ca ne demonstreaza ca putem sa cumparam local si sa aratam extraordinar. De ce sa mergem in alte capitale ale modei cand avem un showroom de La Maison de Confiance in inima Bucurestiului? Piesele pe care le port le gasiti pe instagram si la adresa: Benjamin Franklin nr 7

Silviu Pal este un romantic incurabil din punctul meu de vedere. A facut pozele astea la foc armat, iar eu am stors din mine si ultimele picaturi de bucurie sa pot sa joc acest rol din imagini. In spatele imaginii se ascund doar 20 de min. de shooting. Am intrerupt repede si am facut pozele in mare graba pentru ca Erik isi sclintise piciorul. Mai tarziu cu acelasi machiaj, m-am prezentat cu copilul la doctor sa aflu daca are piciorul de pus in ghips sau nu. Cam asa e viata mea sweet paprika.

Silviu a fost foarte intelegator, pentru ca timpul a fost mult mai scurt decat la celelalte echipe si ii multumesc pe aceasta cale. Povestea lui cu fotografia vi-o dau cu ghilimele exact asa cum mi-a scris-o el:

“- la 12 ani am primit prima camera foto, cat un sapun de mare. Treptat, mi-am dat seama ca fotografia este ceva de care sunt pasionat
– in cautarea de noi oportunitati, in primul an de facultate am spus Da mai des, inspirat de filmul “Yes man” si am ajuns in corul universitatii
– dupa doua saptamani, un coleg din cor m-a intrebat daca vreau sa cant si in alt cor, ca au nevoie de tenori. Am spus Da si am ajuns in Grupul coral MelosTon
– dupa un timp am aflat ca sotul unei altiste din cor este fotograf, asa ca am facut tot ce am putut sa il cunosc
– 1 an de zile am insistat sa ma ia cu el la evenimente. Era suficient sa ii car si geanta cu echipamentul foto, doar sa fiu acolo
– am reusit cumva sa il conving si am inceput sa invat din ce in ce mai multe lucruri de la el
– dupa ce am terminat facultate de informatica, am zis ca o sa fiu fotograf toata viata. Nu-mi doream sa mai aflu nimic legat de zona IT
– totusi, dupa un an de zile am atins un punct important in viata mea: pentru ca fotografia este de creativitate, de spontaneitate, de surprinderea unui moment, mintea mea nu era foarte solicitata. Din acest motiv, am decis sa incerc ceva in IT. Asa am ajuns Android Developer, job pe care il am deja de aproape 4 ani.
– am continuat cu fotografia si stiu ca voi face asta toata viata, dar in paralel cu celelalte pasiuni: pentru jumatatea artistica a creierului – comunicare, muzica, creare de continut pentru online, meeting new people, iar pentru jumatatea realista – creare de aplicatii Android si Dumnezeu stie in ce directii o voi lua.
– ca si concluzie, nu pot sa fac doar un singur lucru in viata de zi cu zi. Vreau sa dedic timp fiecarei pasiuni si sa cresc cu toate cate putin in fiecare zi. Am totusi un regret: simt ca jobul imi ocupa mult prea mult timp si nu reusesc sa fac mai multa fotografie. Dar sper ca le voi aseza cumva pe toate si voi reusi sa ma echilibrez si in directia asta.”
Roxana Mitroi este cea care semneaza machiajul din cadrul acestei sedinte foto. Din fericire ea m-a intalnit inainte sa primesc telefonul fulger si am avut timp destul sa stau la machiaj. Mi-a placut ca a fost foarte profi si rapida si eu recunosc ca este o incercare grea pentru mine sa stau mai mult de 30 de min pe scaun la machiaj.
Roxana are roar 23 ani și este make-up artist de 2 ani jumate. Ea mi-a povestit urmatoarele:
“Am urmat Colegiul Economic Virgil Madgearu din București și Facultatea de Management in cadrul ASE. Întotdeauna am fost atrasa de știintele exacte si mi-a fost foarte ușor sa le înțeleg, deși sunt dislexica, dar am fructificat întotdeauna latura artistica. Printre canto, lecții de pian, chitara și pictat de capul meu, am tratat machiajul ca o forma de arta, de exprimare.
Ma machiez de mică, dar îndeajuns de mare încât sa ma lase mama. Nu am văzut la ea, pentru ca ea nu se machiază, fiind genul acela de femeie care la nunta a purtat doar ruj roșu, și atât.
Nu știu la cine am văzut sau de unde a plecat, având in vedem ca nu erau tutoriale sau rubrici step by step,nu era Instagram, Facebook, iar YouTube-ul era doar pentru muzica. Ma machiam cum îmi venea, cum simteam eu, in funcție de ce voiam sa transmit.
Când am ajuns la liceu toate prietenele îmi cereau sa le machiez, pentru ca ma pricepeam mai bine decât ele. Din acea perioada am simțit ca eu asta am sa fac toată viața.
Am început sa ma informez, sa ma uit la tutoriale, sa urmăresc trend-urile pe care le găseam in revistele de beauty, iar când am descoperit machiajele de tip editorial m-am îndrăgostit iremediabil.
Am căutat mult timp o școala de make-up care sa fie pe stilul meu, sa-mi placa, sa-mi oprească inima de uimire, iar când am intrat prima oară pe pagina de Facebook Apropo Make-up Academy am știu ca ea este the one.
Am avut norocul sa recununte cineva și sa prind ultimul loc. Am investit tot ce economisisem pentru a-mi plăti cursurile și a achiziționa produse, care de altfel sunt al naibii de scumpe.
Cum am terminat școala m-am angajat la Inglot unirii, unde am lucrat timp de 2 ani. A fost o experiența frumoasa, din care am avut multe de învățat, deoarece a perioada in care mi-am format mâna,unde am avut norocul de a lucra cu nume sonore, sa particip la Masterclass-uri ale unor make-up artiști pe care ii admir foarte mult ca: Einat Dan, Alexandru Abagiu, Iuliana Sandu, și de a crea atât machiaje purtabile, cât și machiaje de tip editoarial sau fantasy.
De 4 luni am plecat pe drum singura, colaborând cu diferite brand-uri pentru ședințe foto sau făcând machiaj pentru eveniment, una din activitățile mele preferate. Ador sa fac femeile sa se simtă mai frumoase și sa le aduc un zâmbet pe buze, sper.
De câte ori mi-a permis timpul am asistat la cursurile de make-ul ale școlii pe care urmat-o, Apropo Make-up Academy.
In viitor mi-as dori sa ma specializez in machiaj de film și efecte special și sa am cât mai mult colaborări interesante. “
Mi se pare extraordinar sa vad cum aproape toti cei implicati in acest proiect au pornit pe alte cai si s-au reorientat sau au muncit si inca isi construiesc cariere in alte domenii dar in paralel au timp sa lucreze pentru visele lor artistice.
E un joc pe care ma bucur ca l-am initiat ca sa am ocazia sa-i cunosc pe toti acesti oameni talentati.
Love,
Gabriela

#20project #20youngmua #20phototalents