IMG_4226-3


IMG_4232-3

 


IMG_4240-3

 


IMG_4246-3

 


IMG_4253-3

 

 


IMG_4257-3

 

 

 

“You’re gonna’ pop some cash!”  ca-mi vand toalele iar !

Prin natura job-ului si a unui oarecare exces de inspiratie ajung sa vad o multitudine de solutii in diverse piese vestimentare.

Asa se face ca le mai las un, doi in garderoba poate-poate i-o veni randul sa fie purtata.

Si adevarul e ca nu-i mai vine niciodata randul. La inceput, cand mi-am dat prima data hainele spre vanzare la un yard sale, simteam un gol in stomac cand ma desparteam de ele. Dupa ce am ajuns sa le vad purtate de alte fete, am inceput sa simt o bucurie aparte.

E frumos sa vezi ca poti imparti bucuria ta de a gasi o super piesa vestimentara si cu altcineva. Mai ales ca eu nu duc lipsa de super piese vintage la care au ravnit multe fete din comunitatea mea online. Sunt comori unicat pe care nu le mai gasesti in alta parte, adunate de mine de prin lumea intreaga si simt ca e randul sa le duca povestea alte fete mai departe.

Pe langa ele mai am o gramada de pantofi, genti, accesorii si alte piese din magazine mass-market care merita sa aiba o viitoare prima intalnire cu iubitul altei fete. Al meu oricum nu mai are cum sa ma scoata la o prima intalnire!

De aceea, pe 19 si 20 ianuarie iar ma apuc sa imi tarai garderoba in showroom. O sa o pun frumos pe umerase si o sa va astept la scotocit. Am hotarat ca in urma acestor vanzari sa imi iau o singura piesa vestimentara in schimb. Am teoria minimalismului pe lista de rezolutii in 2018 si incerc sa o pun in aplicare.

Asa ca va astept de la 12  la 8 seara in showroom-ul SWEET PAPRIKA & BOOKLETTA pe str. Ion Otetelesanu nr 3 a. Interfon 02.

Pantofii Guess din imagine o sa fie si ei de vanzare…alaturi de multi altii, marimea 37.

Daca aveti vreo piesa epica de-a mea care va place puteti sa ma intrebati de ea sa va zic daca o gasiti!

Va pup,

Gabi

photo: Iuliana Cristina Popescu