IMG_1128

IMG_1136

 

IMG_1142

IMG_1147

IMG_1150

IMG_1155

IMG_1159

IMG_1165

IMG_1169

IMG_1180

IMG_1182

IMG_1183

Toc Cui, Platforme 70s , Sandale 60s, Sosete cu Sandale, Efectul metalic, Impletituri si foarte multe cureluse, Pielea de reptila si Imprimeuri grafice. Aceasta este lista pe care trebuie sa o aveti in minte atunci cand mergeti la cumparaturi primavara aceasta.

Chiar daca pana acum nu ati incercat anumite ingrediente pe care le-am enumerat mai sus, viata e prea scurta ca sa nu incercati o reteta noua si sa o adaptati stilului vostru vestimentar. Nu degeaba port in prima poza tricoul cu  “Open Up Your Mind”. Incercam sa va pregatesc pentru niste piese statement in care va incurajez sa investiti. Accesoriile pot face diferenta si pot transforma o tinuta la 180 grade.  In video-ul de mai jos o sa descoperiti ca rochia din denim pe care o port se asorteaza cu mai tot ceea ce mi-a placut din noua colectie de primavara-vara de la Tezyo by Otter Distribution.

Trend-ul meu preferat in acest sezon este: Efectul metalic, electrizant și pantofii din piele cu efect de oglinda, ca cei argintii pe care ii port in pozele de mai sus. In plus imi place foarte mult ideea de sandale impletite si nu in ultimul rand ideea de a purta argintiu cu auriu, in doze echilibrate.

Pentru mai multe detalii, inspiratie si informatii utile dati play studiului de caz.

Disclaimer! S-ar putea sa va molipsesc de viciul meu vechi de a avea o nevoie continua de pantofi noi.

 

 

Nu as fi reusit sa fac acest studiu de caz fara echipa mea: 

Photo/Video & Edit: Iuliana Cristina Popescu

Mua: Andreea Pasca

Hair: Mihai Badin

Port: Vintage Denim Dress

Zara Top

Vintage clips

Tezyo Shoes