IMG_4186-3
IMG_4192-3
IMG_4200-3
IMG_4204-3
IMG_4217-3

 

Am o teribila satisfactie sa va zic verde-n ochi. Dorm asa bine cu capul pe perna in fiecare noapte. Fara sa o ard cu “fake it till you make it”, va zic ca port un sacoul YSL. Numai ca desi e de 10 ori mai autentic decat Adidasul si parfumul Versace pe care l-ai cumparat din portbagajul baiatului de la coltul blocului….asta-i de la second hand. Un second hand situat undeva aproape de locul unde rezolva probleme sufletesti vesnice Sf. Paraschiva in Iasi. L-am gasit dupa ce am trecut pe la biserica. Cred ca mi s-a luminat calea.

Nu’s brand whore, dar cand am vazut croiul gulerului si ca scria pe eticheta si pe nasturiĀ  YSL si ca pretul zilei la sacouri era 8 lei, am zis |SHUT UP & take my money !| Desi era marimea 46, am zis nu-i nimic ii vine taman’ bine lu’ maica’mea.

 

Si am sugrumat sacoul in talie cu o curea pe care oi mai fi dat vreodata vreo 5 lei maxim…si o pereche de pantaloni din piele luati din alt second din Sibiu cu 25 de lei…( modificati la gamba cu inca vreo 20 de lei la croitor) si am pus in picioare pantofii uitati de Ceusan dupa ce m-a vizitat si asta-i tinuta.

Cat despre cercei… cred ca sunt cei mai scumpi pe care-i am in colectie. Am dat 100 de lei pe ei si e destul de mult pentru ca stiu ca au fost cumparati de pe vreun site de wholesale de clipsuri vintage. Si e aproape de rasul curcilor ca cerceii au costat mai mult decat intregul outfit.

Do the math.

Poti sa te imbraci wow si fara sa-ti iei credit pe nevoi personale.

Numa’ zic : sa cascati ochii si sa vedeti solutii !

 

 

Va pup,

Gabriela

 

 

 

photo: @Iuliana Cristina Popescu