_E3A1777
_E3A1785
_E3A1788
_E3A1847
_E3A1885
_E3A1904
_E3A1914

Cateodata va spun drept, nu mai am chef de bloggereala. Imi trebuie ceva, altceva.
Mereu mi-a placut sa zic totul verde-n ochi, cred ca era mai buna expresia asta si pentru Sprite. Ca aia zic in in reclama: “Sprite spune pe bune.” Probabil nu l-a dus capul pe copywriter pana acolo, dar suna mai bine ” Sprite – zice verde-n ochi”. Na’ ca le-am vandut ceva moca.
Treaba e ca imi place asa mult sa zic si sa vad verde-n ochi, incat mi-am gasit si barbat cu ochi verzi si sper in sufletul meu sa aduc candva pe lume si o fata cu ochii verzi.
Nu despre asta-i delirul de azi.
Mi se cam ia cateodata de ceea ce fac, desi simt ca situatia e limitless in industria asta si nu ai cum sa te plictisesti.
Numai ca, daca dau scroll de 2 ori pe insta si pe fb si vad ca lumea cu #lovemylife e asa de multa, de muta si degeaba, incat vreau sa schimb ceva. Asta imi da cu turn off imediat si imi vine sa inchid telefonul si dupa aia imi da cu turn on ca vreau sa fac ceva diferit, intr-o treaba si o industrie care a devenit foarte comunista si monotona. Mi-ar placea sa fac cateodata o revolutie si in fashion si in blogosfera. Sa ramana numa’ chestiile genuine. Instagram-ul e full de oameni cu poze super quality, toate zici ca’s trase la xerox de pe pinterest. Initial dai follow ca parca ti se pare ca ai ceva de invatat, de inspirat si  de educat in tine. Dup-aia vezi ca mai dai peste inca minim 871357912 poze la fel. Nici nu inteleg cum s-a ajuns aici-isa.
Intri in mall, iesi pe strada, din 3 ture si invarteli intr-un picior o sa vezi cel putin vreo 4 dudui identice, ca port, vorba si stil.
La festivaluri mi s-a luat de chokere si de coronite cu flori in par. Efectiv mi-era sete de inspiratie de idei noi si nu vedeam nimic!

Verde-n ochi va zic, de-abia asteptam sa vina toamna si sa cada frunzele verzi.
Poate-mi vine si mie muza.
Va spun verde-n ochi, ca nu imi place spiritul de turma. Maxim pot sa imi asum rolul de cioban sau oaie neagra si sa ramam in lumea lor doar ca sa imi creez lumea mea.

Mi-am zis of-ul, n-am solutie.
N-am altceva de facut decat sa continui sa ma ambitionez si sa lucrez. Mai ales ca de fiecare data cand imi vine sa imi sterg contul de instagram si sa ma deconectez, mi-aduc aminte de un om care a crezut in mine. Omul ala isi sarbatoreste azi ziua de nastere si e una dintre cele mai dubioase si dragi persoane din viata mea. Este vorba de Simina Zidaru, care acum vreo 5 ani, a intrat la mine in showroom, a baut din paharul de vin pe care i l-am pus pe masa si mi-a zis atat: ” Fai ATANASOV, tu esti PROASTA?”

Si mi-a deschis ochii!

Verde-n ochi ca de la o moldoveanca din Bacau la una din Chisinau, mi-a zis ca-s o fraiera care produce content de calitate de amorul artei si mi-a zis ca trebuie sa ma apuc sa fac un job din asta, ca’s promitatoare, dar fraiera.  Mare lucru nu ne lega. Decat o betie zdravana la balul de absolvire…ca terminasem SNSPA-ul amandoua. Mai fusesem si colege la cursul de retorica…atat!

Mi-a zis verde-n ochi si nimeni nu avusese tupeul asta pana atunci.

Pana atunci, numa’ eu ziceam verde in ochi.

La multi ani Simina si multumesc! Sa-mi traiesti si sa iti pastrezi verdele din ochi.

Ca inca nu stiu daca ti-s albastri sau verzi. N-am priceput!

 

Mai scriu data viitoare pe baza altor expresii pur romanesti.

Pana atunci pastrati in jurul vostru oamenii care va spun verde-n ochi.

photo: Costina Purice
mua: Irina Cia

rochie : @BSB