_DSC1986

_DSC1988
_DSC1990

_DSC1997
_DSC2009

_DSC2013
_DSC2020

_DSC2028
_DSC2038

_DSC2070
_DSC2050

 

Centrul Istoric al Romei este plin de statui care infatiseaza Daci. Monumentele dedicate stramosilor nostri, ne fac sa ne punem intrebari daca intr-adevar Traian a avut interesul sa-i cucereasca  si sa-i distruga, sau pur si simplu a avut un respect iesit din comun pentru ei. Invinsii au figuri de invingatori si decoreaza cele mai importante monumente romane. Citisem despre tot felul de conspiratii care sustin ca de fapt dacii nu au fost invinsi niciodata si romanilor le era realmente frica de geto-daci, dar abia dupa ce am vazut prin Vatican si prin cele mai importante piete din Roma, statui dedicate strabunilor nostri, am inceput sa cred ca ceva e putred in Istoria Romaniei.
Rochia de bronz,  pe care o port s-ar fi asortat cu mantia unui Dac sau cel putin cu epoca in care au trait. Dimineata era frig in Roma, desi pozele sunt inundate de soare, de aceea am ales sa port rochia cu un “turtleneck” /maleta/helanca & co. Cred ca ideea asta de a purta rochii/sarafane/maieuri cu o maleta dedesubt a inceput sa imi placa tare mult si o sa o “fortez” la maxim iarna asta ( mai ales ca sunt extrem de friguroasa).Rochia semnata de Cristina Nichita, ar putea parea una indrazneata pentru mine, mai ales ca nu am un bust generos si nu prea o sa ma vezi purtand decolteuri in “V” . Totusi croiul ma avantajeaza si as purta-o fara nici un fel de problema si fara nici o bluza dedesubt.

Cizmele peste genunchi de la Hannami mi-au salvat tinuta ca de fiecare data, iar obsesia de a purta cate doua  bratari identice nu ma paraseste nici in acest sezon.

 

 

Si pentru ca cel mai probabil sunteti si voi urmasi ai Dacilor si nu ai Romanilor…( ca aproape ca ma intreb daca nu cumva noi i-am colonizat pe ei :))  astazi vreau sa va rasplatesc cu o informatie care s-ar putea sa va bucure “dressing-ul” .

Concursul #ILoveNichi continua! Fiecare participant castiga un voucher in valoare de 50 RON valabil in orice magazin NICHI Cristina Nichita. Iar unul dintre voi poate castiga marele premiu, o tinuta la alegere din Colectia Special Events 2016.17 in valoare totala de 1.000 RON. Regulamentul concursului il gasiti aici. Tot ce trebuie sa faceti este: 

– sa postati public pe pagina personala de Facebook sau pe contul de Instagram (nu este necesar pe ambele retele de socializare) o poza cu o tinuta in care purtati o piesa vestimentara din noua colectie Toamna-Iarna 2016-2017 NICHI Cristina Nichita, sa adaugati in textul postarii hashtag-urile #ILoveNICHI si #NICHIfw2016 si sa etichetati (cu tag pe poza) contul oficial de Facebook sau Instagram NICHI Cristina Nichita.

– sa trimiteti un mail cu textul „Particip la concursul #ILoveNICHI”, care sa contina link-ul cu poza inscrisa in concurs la adresa marketing@nichi.ro.

!

 

 

 

#####

Va pup,

Gabriela,  o  “Dacoaica” =))

 

 

Port: Rochie NICHI Cristina Nichita shop aici

          Cizme Hannami shoes

Maleta neagra Zara

Bratari Promod

 

Photo: Patrick Popa