Gabriela Atanasov La Vie en Rose- Interviu from Lookool.ro on Vimeo.

Colaborarea dintre www.sweetpaprika.ro si www.lookool.ro s-a transformat intr-o prietenie si a inceput dupa prima poza postata pe acest site. Din fericire suntem compatibili in ceea ce priveste creativitatea …asa ca am renuntat de comun acord la interviul clasic.
Inainte de a va dezvalui intrebarile la care am fost “supusa” in fata camerei, o sa va marturisesc ca acesta este cel mai sincer interviu pe care l-am oferit vreodata, pentru ca aveti ocazia sa imi observati orice defect/calitate. Gesticulez excesiv si vorbesc mult , rad degeaba, am parul ciufulit, ma balbai pentru ca ma pierd in idei , va spun povestea mea si va cant. Eu cred foarte mult in imagine si cred ca acest video face cat 1000 de alte interviuri pe care le-as fi oferit pana acum. Cineva mi-a zis intr-o zi ca eu gandesc si simt in culori si muzica….asa ca v-am oferit culori si muzica.
Intrebari raspunse:
Cine esti?

De ce anii 50?

De ce Audrey Hepburn?

De ce Paris?

Ce te inspira?

Un talent ascuns?

Iar daca am reusit sa va rapesc 6 minute din viata pentru a-mi asculta aberatiile sincere, ma declar mai mult decat FERICITA si ONORATA…si va multumesc nespus!
Exista si varianta de 12 min a acestui interviu dar este disponibila doar la cererea publicului…pentru ca ne-am gandit ca s-ar putea “sa va plictiseasca” Gabriela Atanasov.

In alta ordine de idei prietenii mei de la www.lookool.ro au lansat in sfarsit sectiunea Blog, puteti sa mai gasiti materiale care contin un pic de Sweet Paprika aici:
http://www.lookool.ro/blog/castigatoarea-locului-iii-gabriela-atanasov-concurs-primavara-fashion/
http://www.lookool.ro/blog/povestea-ralucai-rosu/”>http://www.lookool.ro/blog/povestea-ralucai-rosu/ _ Raluca poarta o rochie Sweet Paprika