V-am vorbit într-un articol recent despre jocul nostru de-a tendințele, la care ne-a provocat Ploiești Shopping City, joc concretizat în serialul aflat deja la al treilea sezon: „Shop Till You Drop!”.  E musai să vă destăinui, în primul rând, cât de mândră sunt că am avut ocazia de a participa la acest proiect în cadrul căruia am lucrat alături de o echipă tare pricepută.  Oameni cu mâini dibace și minți luminate ne-au ghidat pe mine, Carmen Negoiță și Ștefan Hamza, și au făcut posibilă această experiență.

Mi-am zis că acum e momentul, în prag de lansare a celui de-al treilea episod, să vă povestesc câte ceva legat de primele două episoade, să le descos pe fiecare în parte, cu tendințele numite.

Primul episod s-a conturat în jurul grafismelor. Am vorbit despre dungi verticale și orizontale, imprimeul Gingham/Vichy, și bineînțeles, preferatele mele, bulinele. În alb și negru sau multicolore, pe articole vestimentare sau accesorii, ele au puterea de a transforma orice ținută, de a o transporta către o zonă „playful” și foarte actuală. Acest trend nu a fost lăsat de-o parte de niciun mare brand și, cu siguranță, trebuie să îl adăugăm în garderoba noastră pentru a o desăvârși.

Primăvara aduce o coloristică vie, după o iarnă în care culorile neutre ne-au fost aliate de nădejde. Astfel, cel de-al doilea episod aduce cu sine o adevărată explozie de culoare. Cred ca multe dintre voi v-ați panicat puțin când ați auzit că greenery va fi culoarea anului 2017, căci, recunosc, este o culoare cu totul deosebită de cele pe care obișnuim să le purtăm. De aceea, am sărit în ajutorul vostru cu propuneri din cele mai diverse. Discutăm și despre galben, roșu sau roz, alte culori ce se află în lumina reflectoarelor când vine vorba despre trendurile acestui sezon.

Fiți pe fază, căci în fiecare zi de vineri apare un episod nou pe pagina de Facebook Ploiești Shopping City. Nu îl ratați în cazul în care doriți să fiți și voi în tendințe. 😉

Vă pup,

Gabriela

Photo: Rareș Pulbere

Video & Edit: Iuliana Cristina Popescu 

Make-up: Andreea Pașca

Hair: Artist Salon & AcademyMihai Badin, Tudor Calaceanu