Spring2017-2-1

“Flori, fete și băieți “, nu stiu dacă mai țineți minte jocul, dar eu mi-am amintit de el de îndată ce am primit varianta finală a vizualului noii campanii Ploiești Shopping City. Jocul era jucat de obicei in orele plictisitoare sau in pauză la școală, era salvarea noastră! Wikipedia il consideră un joc de socializare, de exterior pentru copii mai mari, bazat pe ideea alegerii și cică e musai sa fie jucat de minimum 4 copii.

Acum noi pe afiș suntem doar 3, Carmen, Ștefan si eu, dar in spate am avut echipa mare. Noi am ales ținutele și textele, alții s-au ocupat de alesul pozelor, de editare video, de lumini, de fundal-uri și de toate cele birocratice. 

Săptămâna trecută am fost invitați toți la joacă la Ploiești Shopping City unde am avut de ales din noile colecții cele mai wow tendințe și a trebuit sa le punem in scenă pentu voi în noua serie de episoade SHOP TIL YOU DROP.  Să vă zic câte ceva despre scenariu. Anul acesta Carmen, protagonista acestei mini serii, este ajutată de prietenii ei să selecteze cele mai tari piese ale sezonului și împreună le prezintă publicului în fel și chip cu sfaturi stilistice dedicate atât bărbaților cât și femeilor. Surpriza sezonului este Ștefan Hamza, model si new commer blogger masculin, care vine cu propuneri vestimentare si pentru domni. M-a bucurat foarte mult inițiativa aceasta pentru că știu – în calitate de mamă și soție – cât de marginalizați se simt bărbații atunci cand intră într-un mall și cât de greu găsesc ceea ce își doresc. În plus, atunci când părerea vine de la un bărbat situația devine mult mai credibilă.

Eu am fost foarte bucuroasă să fiu invitată să-mi joc jocul preferat și să discut despre beauty, accesorii, si trend-uri cu cei doi parteneri.  Din culisele mele pot să vă spun că am creat 17 ținute în 4 ore. Că am alergat mult pe tocuri, că am uitat de câte ori am intrat la probă și de câte ori am combinat/schimbat ținutele. Rezultatul o să aveți ocazia să îl vedeți pe pagina de Facebook Ploiesti Shopping City. Vineri lansăm primul episod și de-abia aștept să vedeți cum am pus in aplicare următoarele vedete ale noului sezon:

Dungile,  Bulinele,  Imprimeul Gingham, Rozul in toate variantele lui,  Culoarea anului 2017 – Greenery,  Imprimeurile Florale, Pantalonii Evazai,  Street chic utilitary , Camașile Oxford reinterpretate, Volanașele,  New sportswear și nu in ultimul rând  Sloganurile statement.

Dar mai multe o să vă las să aflați în cele 6 filmulețe pe care le vom distribui in online cât se poate de curând. Acum eu vă las cu câteva poze din spatele culiselor si o să vă rog să vă puneți pofta în cui pentru încă câteva ore.  Cât de curând, inspirația o să va fie servită direct din proaspetele colecții la voi pe ecran de cei 3 magnifici din Ploiești Shopping City.

 

 

 

PicMonkey Collage-3
PicMonkey Collage-5
PicMonkey Collage-6
PicMonkey Collage-7

PicMonkey Collage-4

P.S. Recunosc, acesta a fost un Teasing. Now, patience please!

Love,

Gabriela

Photo: Rareș Pulbere
Video & Edit : Iuliana Cristina Popescu

MUA: Andreea Pasca

Hair: Artist Salon & Academy – hairstylists Mihai Badin, Tudor Calaceanu