IMG_9100


IMG_9113


IMG_9129


IMG_9137


IMG_9161


IMG_9165

Hello Sweet Paprika tasters!

Azi v-am gatit o supradoza de roz. N-am prea multa inspiratie sa va delirezo-debitez azi. Vreau doar sa va pun la curent cu ce se intampla in spatele cortinei Sweet Paprika,  in aceste teribile zile de iarna imputita cu mormane de gheata neagra la tot pasul bucurestean.

Incheiem Ianuarie si il asteptam pe Februarie in forta! Mi-am luat si agenda noua si mi-am promis dinnou ca o sa ma tin de notite, sa ma organizez si eu o data!

La ce sa va asteptati de la mine in Februarie:

 1.  Showroom Sale asa cum v-am obisnuit inainte de lansarea oricarei colectii scap de toate mostrele din colectiile anterioare. (urmeaza sa revin cu datele stay tuned!)
 2. Video-uri noi pe Vlog….numa’ stai sa vina camera noua!
 3. 14 februarie – oleaca de Love petru tot poporul!
 4. Fashion Week Milano 21-28 Februarie….pazea ca vin!
 5. Relansarea Showroom-ului SWEET PAPRIKA & BOOKLETTA
 6. Alte chestii de calitate superioara marca Sweet Paprika gen: tinute, idei, palavrageli, intrebari si raspunsuri si mamicisme online.
 7.  Tate noi, ca cele vechi sunt prea desumflate si stoarse de alaptat. In plus am auzit ca Vogue-ul e impotriva decolteurilor ca cica nu mai sunt la moda si am zis ca e timpul sa port si eu primul decolteu la 26 de ani. ( presimt ca asta o sa fie un subiect mega tabu, mega comentat si judecat, dar treaba-i asumata!

 

Instructiuni de mega layering roz:

 • Palarie – H&M
 • Palton -Sweet Paprika ( il gasiti la sale in Showroom)
 • Rochie – Stradivarius
 • Esarfa – H&M
 • Cizme – Musette