Intrebari Frecvente

Cum comand?

Pentru a realiza o comanda pe site-ul www.SWEET PAPRIKA.ro este necesar sa ne oferiti cateva informatii obligatorii care trebuie sa fie reale si adevarate. Aceste informatii sunt: Numele si Prenumele, Adresa, Judetul si Localitatea de domiciliu, cat si adresa pentru livrarea comenzii, numar de telefon corect si o adresa de email pentru primirea datelor despre comanda. Daca una din informatiile mentionate mai sus se schimba va rugam sa ne mentionati acest lucru utilizand formularul de pe pagina de Contact.

  • Dupa ce va decideti asupra produsului pe care doriti sa-l achizitionati SELECTATI MARIMEA potrivita si apoi ADAUGATI IN COS.
  •  In “Cosul Meu” puteti vedea toate produsele adaugate pe o comanda iar cand terminati cumparaturile, trebuie sa apasati pe butonul “Finalizeaza comanda”.
  •  Apoi specificati datele de livrare si facturare si modalitatile de plata.
  • Verificati la sfarsit datele completate si apasati pe butonul trimite comanda. Veti primi un mail de confirmare a comenzii realizate urmand sa fiti contactat in 24 de ore de catre un consultant SWEET PAPRIKA.

Cum platesc comanda?

Pentru a va bucura de produsele Sweet Paprika va punem la dispozitie urmatoarele modalitati de plata :

  • Prin ordin de plata (transfer bancar) virament bancar in contul firmei noastre. In cazul platii facturii prin OP, comisioanele bancare aferente transferului sunt in sarcina platitorului.
  • Numerar la livrare prin serviciul de curierat rapid.
  • Plata se poate face si online cu card bancar Visa sau Mastercard, prin intermediul MobilPay si PayPal. Datele completate de dumneavoastra sunt in siguranta, Sweet Paprika.ro nu are acces la datele dumneavoastra bancare.
  • Toate preturile includ tva.

Termeni si Conditii


REALIZARE COMANDA

Pentru a realiza o comanda pe site-ul www.sweetpaprika.ro este necesar sa ne oferiti cateva informatii obligatorii care trebuie sa fie reale si adevarate. Aceste informatii sunt: Numele si Prenumele, Adresa, Judetul si Localitatea de domiciliu, cat si adresa pentru livrarea comenzii, numar de telefon corect si o adresa de email pentru primirea datelor despre comanda. Daca una din informatiile mentionate mai sus se schimba va rugam sa ne mentionati acest lucru utilizand formularul de pe pagina de Contact.
– Dupa ce va decideti asupra produsului pe care doriti sa-l achizitionati SELECTATI MARIMEA potrivita si apoi ADAUGATI IN COS.
– In “Cosul Meu” puteti vedea toate produsele adaugate pe o comanda iar cand terminati cumparaturile, trebuie sa apasati pe butonul “Finalizeaza comanda”.
– Apoi specificati datele de livrare si facturare si modalitatile de plata.
-Verificati la sfarsit datele completate si apasati pe butonul trimite comanda. Veti primi un mail de confirmare a comenzii realizate urmand sa fiti contactat in 24 de ore de catre un consultant SWEET PAPRIKA

– Ne puteti contacta pentru orice intrebare sau pentru a plasa o comanda intre orele 10:00 – 21:00 la telefonul :0769374233

PLATA COMANDA

Pentru a va bucura de produsele Sweet Paprika va punem la dispozitie urmatoarele modalitati de plata :
– Prin ordin de plata (transfer bancar) virament bancar in contul firmei noastre. In cazul platii facturii prin OP, comisioanele bancare aferente transferului sunt in sarcina platitorului.
– Numerar la livrare prin serviciul de curierat rapid.

DETALII PRIVIND PRETUL PRODUSELOR COMERCIALIZATE.

Preţurile sunt stabilite de fiecare designer/comerciant. Pretul produselor este exprimat in RON sau in EURO şi include TVA. Pretul produselor poate varia si se poate modifica in functie de variaţiile de schimb valutar euro-lei sau in cazul in care se aplica un discount.

DREPTURI DE AUTOR

Este interzisa orice incercare de a copia, reproduce, republica, transfera date, afişa, distribui, vinde sau modifica din conţinutul, datele, informaţii şi materiale precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului site-ului fara acordul unui reprezentant www.sweetpaprika.ro

INFORMATII IMPORTANTE

Toate produsele comercializate pe acest Magazin online sunt controlate pentru calitate si verificate pentru orice probleme sau defecte inainte sa fie trimise catre client de aceea va rugam sa ne contactati in cazul in care primiti un produs care nu este in conditii perfecte.
Nu ne asumam nici o responsabilitate pentru manipularea, transportul pentru retur si nici nu acceptam returnarea produselor ce au defecte rezultate din aceste cauze.
www.sweetpaprika.ro nu este raspunzator de:
-daunele produse in cazul urmarii link-urilor sau bannerelor afisate pe site, decizia de a urma aceste link-uri fiind a utilizatorului.
-eventualele daune produse de erori, virusi contactati de pe site sau acces neautorizat. www.sweetpaprika.ro face tot ce este posibil sa reduca sau elimine aceste amenintari, dar nu este imun la ele.
-orice paguba produsa in momentul sau datorita folosirii serviciilor site-ului nostru.
Pentru orice tip de reclamatii, va rugam sa ne contactati la adresa de email: contact@sweetpaprika.ro sau la nr. de telefon :0769374233 Va asiguram caa echipa noastra va face tot posibilul sa rezolve in cel mai scurt timp posibil reclamatiile dumneavoastra.

Livrare si Transport

ROMANIA SI REPUBLICA MOLDOVA

– Termenul de livrare variaza de la 5 la 10 zile lucratoare, in functie de produs ( marea majoritate a produselor sunt realizate la comanda )
– Livrarea produselor se va realiza prin curier, la adresa indicata in formularul de comanda.
– Pentru Rep. Moldova modalitatea de livrare va fi stabilita prin e-mail sau telefonic . Clientul poate sa aleaga fie livrarea prin posta sau ridicarea produsului de la un autocar Bucuresti-Chisinau.
– Costul livrarii va fi mentionat pentru fiecare produs in parte si este suportat in totalitate de catre client la fel se intampla si in cazul returnarii.
– Orice deterioare cauzată produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine transportatorului conform legislaţiei în vigoare.

EUROPA

– Livrarea produselor de pe site-ul Sweet Paprika pot fi livrate si in anumite tari ale Uniunii Europene.
– In cazul in care nu va gasiti locatia pe lista cu tarile in care sunt livrate produsele noastre va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefonic pentru a gasi o solutie la aceasta problema.
– Livrarea se va efectua prin serviciul de curierat Standard si Express sau prin Colet Postal dupa ce a fost achitat online.
– Livrarea se efectueaza la adresa solicitata de client.
– Termenul de livrare poate sa varieze de la 5 la 14 zile lucratoare, in functie de zona in care este livrat. In plus unele produse sunt executate la comanda si dureaza mai mult.
– Costul livrarii va fi mentionat pentru fiecare produs in parte si este suportat in totalitate de catre client la fel se intampla si in cazul returnarii.
– Costul livrarii in cazul coletelor variaza in functie de greutatea acestora.
– Orice deterioare cauzată produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine transportatorului conform legislaţiei în vigoare.

POLITICA DE RETURNARE

– “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului”.Conform ordonantei nr.130 din 31 August 2000 completata prin legea nr.51 din 21 Ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr.130/2000
-Produsele realizate la comanda personalizata nu se pot returna.
-Clientul trebuie să trimită o cerere de retragere şi returnare a produsului sau a produselor prin e-mail.
-Costurile de transport a unui retur este suportat de către client.
– In cazul unei returnari clientul este obligat sa trimita produsul fara nici un fel de deteriorare in ambalajul original. Daca produsul este purtat in aceasta perioada sau prezinta un defect pe care nu il avea atunci cand a fost trimis initial nu va putem returna banii.
– Odata ajuns la noi coletul cu produsele returnate la sediul SWEET PAPRIKA suntem obligati sa returnam prin transfer bancar contravaloarea produselor in termen de maxim 3 zile lucratoare clientului.
– Pentru retur va rugam sa ne anuntati cand este pregatit coletul si cand il trimiteti.
– Va suntem recunoscatori pentru orice sugestie sau explicatie in ceea ce priveste motivul unui retur.

LIVRARE INTERNATIONALA PENTRU COLECTIILE SWEET PAPRIKA.

In cazul in care va aflati in afara zonei UE si va doriti foarte mult unul din produsele noastre va putem crea si livra produsul. Taxele de transport vor fi suportate in totalitate de dvs. Produsul va fi trimis numai prin mandat postal dupa ce a fost achitat. Timpul de livrare va varia in functie de tara in care va aflati.

Sweet Paprika va ureaza
Shopping condimentat!