La 17 ani, cand mi-a aparut cea mai monstruoasa acnee pe fata Daniela, sora mea, avea doar 3 ani. Tin minte cum venea si imi zicea sa nu mai plang si sa ma dau cu “clema” sa imi treaca “buba”.
In liceu “bullying-ul” era constant. Ce e mai grav e ca nu era numai verbal ci si non-verbal. Chiar si cuvintele de compasiune erau mai degraba un chin decat o alinare.
Si totusi cel mai mult judecau ochii, care nu se opreau din analizat fiecare pata si fiecare cos care statea sa exploadeze pe fata mea.
As fi dat orice sa nu treaca si sor’mea prin aceasta etapa. Am totusi speranta ca la ea se va incheia aceasta etapa o data cu pubertatea. Eu nu avusesem nici un punct negru pana la 17 ani.
Ea la 12 mi se pare de 10 ori mai curajoasa decat am fost eu vreodata. Probabil durerea mea a facut-o si pe ea mai puternica. Mi-am dorit sa-i fiu aproape in aceasta lupta si sa-i arat ca indiferent de orice vor spune cei din jurul ei, ea este FRUMOASA.
Depresivitatea este cred cel mai grav simptom al acneei din punctul meu de vedere si de multe ori e augmentat de cei din jur. Sper ca dupa ce veti viziona acest video veti privi altfel lucrurile.
Am aparut in video-ul asta fara nici un strop de machiaj, pentru ca am vrut sa va arat cat de mult sunt ajutata zilnic de puterea lui.
Diferenta-i mare stiu. Probabil va dati coate si invitati si vecinii sa le aratati cum arata Atanasov in realitate, dar asta sunt si imi asum ca am nevoie zilnic de magia fondului de ten Dermablend.
Vichy a realizat un experiment social prin care demonstreaza efectele privirilor celor din jur asupra celor care sufera de acnee. Experimentul a fost realizat cu ajutorul medicului psihiatru Elena Todea și specialiștilor în neuroștiințe – Pablo Ferreiros și Adriana Gonzalez, iar povestile personajelor sunt la fel de reale ca si ale noastre.

Va invit aici sa vedeti despre ce e vorba : https://youtu.be/-GjIJu6tVmE 

IMG_2696
IMG_2689
IMG_2691