_DSC2354
_DSC2352

IMG_3083

IMG_3082
IMG_3084

IMG_3081
IMG_3085

Ma cheama si “Popa”, putini din lumea online stiu ca am pastrat ambele nume-n buletin. “Numele de scena” ramane totusi “Atanasov”. In Octombrie am aniversat 2 ani de casnicie cu domnul Sebastian Patrick Popa, atunci mi s-a dat livretul de familie si atunci consider ca am intemeiat o familie cu dumnealui.
Mi-a fost rusine sa realizez ca am printat maxim 20 de poze de cand m-am maritat/nascut copil/botezat copil etc. Lumea online-ului imi ofera virtualitatea amintirilor. E minunat ca ai impresia de siguranta atunci cand stochezi toate pozele pe hard, pe stick, pe laptop si pe tot felul de site-uri, dar in realitate nu avem nimic palpabil. Nu aveam un album de familie, desi intemeiasem una acum 2 ani. Am un folder plin cu poze care asteapta sa ajunga in albume foto si de 2 ani am procastinat ca o inconstienta. Sa acceptam ca de fapt in orice moment poate sa ni se strice laptop-ul/calculatorul, sa pierzi un stick & co. Eu nu am incredere in tehnologie, mi-am pierdut informatii pretioase de “N” ori prin calculatoare virusate si parole pierdute si imi place sa-mi pastrez amintirile in albumele foto.
Asa ca la aniversarea celor 2 ani, m-am mobilizat si mi-am creat o fotocarte personalizata cu Celebook. Mi-am ales singura coperta, mi-am editat pozele singura, mi le-am aranjat si le-am adaugat ce mesaj a vrut sufletelul meu. Am savurat libertatea de a-mi redimensiona si amesteca pozele dupa bunul plac. Din cate puteti observa in pozele de mai sus, Erik este vedeta acestei fotocarti si cel mai probabil asa o sa fie si in urmatoarea pe care o s-o creez, ca are intr-un an jumate’ mai multe poze decat am adunat eu intr-o viata. In orice caz ma bucur ca mi-am gasit 1 ora sa editez tot albumul si dupa am asteptat cateva zile sa-mi vina gata printat acasa. In sfarsit am si eu un album de familie si nu o sa ma mai certe mama, ca risc sa-mi pierd oricand amintirile.
Daca sunteti si voi in situatia mea de haotice procastinatoare, va sfatuiesc sa alegeti varianta unei fotocarti personalizate pentru tine si familia ta! Eu am ales sa-mi celebrez viata de familie cu Celebook si baietii mei au fost cat se poate de surprinsi! Mai ales Patrick, care a vazut ca m-am organizat si eu cat de cat in rolul de nevasta:))! In plus mi se pare o varianta foarte buna pentru un cadou aniversar, pentru celebrarea unei prietenii si pentru ca vin si Sarbatorile de Iarna, consider ca e cadoul bun de gasit sub brad.

Orice ati alege, important este sa va oferiti voua o bucurie.

Love,
Gabriela

Port: Pijamale Sofiaman asortate cu Erik
Patrick poarta un tricou pe care scrie “Daddy” si a fost gasit in outlet-ul Smugler