IMG_0429


IMG_0420

 


IMG_0419

 


IMG_0418


IMG_0411

 


IMG_0408

 


IMG_0407

 


IMG_0421

 


IMG_0430

 


IMG_0435

 

 

Pana la 26 de ani nu am fost tentata sa incerc metode de intretinere corprorala. Nu pot mania pe Dumnezeu am fost toata viata mea slaba, dar dupa sarcina si dupa 2 ani de schimbari bruste de greutate, alaptat- non alaptat-  s-au produs niste extorsiuni la nivelul corpului meu, pe care am decis ca trebuie sa le tin sub control, sa le indrept si sa le mentin. De aceea am inceput vizitele mele la Atelierul de Slabit. Pentru inceput, mi-a fost recomandat sa incerc aparatul VELA SHAPE II, care face minuni in materie de imbunatatit aspectul de piele fleasca si celulita.

 

Am discutat cu specialistii de la Atelierul de slabit si am primit mai multe informatii care v-ar putea fi de folos inainte sa incepeti sesiunile voastre de intretinere corporala cu Vela Shape II.

Patru tehnologii, un singur aparat
Eficienta aparatului VelaShape II este oferita de asocierea inteligenta a patru tehnologii inovatoare, pe care le combina intr-un mod unic, pentru a-ti oferi corpul la care visezi.
Este vorba despre radiofrecventa bipolara, infrarosu, vacuumul pulsat si masajul cu role mecanice.

Radiofrecventa
 este o procedura care incalzeste dermul, producand o reactie in lant ce favorizeaza stimularea fibrelor de colagen si elastina, astfel incurajand pielea sa sintetizeze colagen. Radiofrecventa imbunatateste elasticitatea pielii, tonusul muscular si iti confera un plus de vitalitate, care se simte la atingere.
Infrarosu. O metoda binecunoscuta de stimulare a metabolismului si de reducere a grasimii viscerale (din jurul organelor), insa are efect si asupra stratului adipos care se afla imediat sub epiderma.
Procedura stimuleaza activitatea celulara si oxigenarea, contribuind la tineretea pielii.
Vacuumul pulsat aplicat local imbunatateste fluxul sanguin si pe cel limfatic, favorizand eliminarea toxinelor.
Mai mult, aceasta motoda e foarte eficienta pentru slabirea localizata, deoarece contribuie la fluidizarea si eliminarea celulelor grase.
Rolele mecanice ofera un masaj bland, dar intens, si remodeleaza corpul imbunatatind textura pielii, precum un masaj anticelulitic.

 

Dupa numai 4 sedinte, cel mai recent studiu arata:
     7.3 cm- reducere circumferentiala;
     2.5 cm- reducere pe fiecare coapsa;
     2.3 cm- reducere in zona fesiera;
     Majoritatea pacientilor au considerat tratamentul usor, fara durere;
     60% au prezentat o imbunatatire a texturii pielii;

     Se pot trata abdomenul, fesele, coapsele, bratele sau gatul in mai putin de 30 de minute.

 

Care au fost impresiile mele dupa prima sedinta:

  1. Am descoperit ca doare mai putin decat un masaj anticelulitic. Ori aveam eu mai multa celulita cand am facut primul masaj acum cativa ani, ori efectul de vacuum al acestui aparat amelioreaza senzatia neplacuta a unui masaj.
  2. Nu am avut vanatai pe piele dupa aceasta procedura.
  3. Am simtit o caldura foarte mare la nivelul coapselor. Cand ajungi la 41 de grade, incepe sa te friga putin pielea, dar nu e mai grav ca de la o masca cu alge sau alte bazaconii anticelulitice.
  4. Crema care se aplica pentru aderenta este anticelulitica si este recomandat sa ramana dupa pe piele c mai are efect. Nu te speli vreo 30 de min dupa pentru un efect mai bun.
  5. Trebuie repetat odata pe saptamana. Mie mi s-a zis ca as avea nevoie de vreo 4 sedinte maxim ca’s destul de slaba si trebuie sa ameliorez pielea fleasca si sa alternez cu sport.
  6. Pielea ramane mult mai fina si se vad rezultate dupa prima sedinta. Nu uitati ca celulita este si efectul unei retentii de apa, iar dupa un proces ca asta…s-ar putea s ava doriti sa mergeti in scurt timp si la baie. :)) Cel putin la mine s-a intamplat situatia.

 

Recomand cu drag sa incercati macar o data un astfel de rasfat la Atelierul de slabit.

 

Detalii despre procedura in video.