IMG-20200127-WA0003
IMG-20200127-WA0005

Cu putin timp inainte de Craciun am fost gatita in tricoul #bineindispus la Beraria H  fix in seara in care aveau concert cei de la The Motans.
I-am mai auzit odata live la nunta Alinei Ceusan si am zis ca nu ratez concertul lor.

La Beraria H, am mai avut ocazia sa merg odata vara asta si am zis ca negresit cand am ocazia sa las putin copiii cu cineva mai fug la o bere in oras. Nu doar baietii merg in oras la o bere. Despre mine trebuie sa stiti ca in termeni de alcool eu sunt consumatoare doar de vin si bere si daca stai sa te gandesti bine si acestea sunt declarate produse alimentare. Fonfleurile imi plac doar in termeni de haine, parfumuri si bijuterii. Mancarea si bautura imi place sa o pastrez in termeni simpli, ca la mama acasa.

In circumstanta, m-am gasit intr-o seara la o un festin cu draga mea prietena si colega de showroom Rusanda Davideanu cu sotul ei, iar a mea + 1 a fost prietena mea Maria.  Maria – o alta mama evadata de la datorie la o halba de bere nefiltrata.

E a doua oara cand am ocazia sa ajung la Beraria H si tot sunt impresionata cum fac fata ospatarii la atata lume. Sincer, de fiecare data cand am mers acolo m-am intrebat ce cuptoare si ce bucatarie gandioasa trebuie sa aiba acel loc. Mai trebuie sa stiti despre mine ca eu nu stiu niciodata ce vreau de mancare, las papilele gustative sa aleaga. Cum? Citesc meniul si la ce salivez aia comand. In cazul meniului din aceasta berarie, “the struggle is real”, ” imi da cu virgula” in traducere! As comanda tot, la cum vad ca arata in farfuriile celor din jur si la cum scrie textul pe foaie.
Sper sa nu imi dispara niciodata superputerea de a fi pofticioasa si de a ramane slaba!
M-am delectat de aceasta data cu un piure si cu rata la cuptor cu varza ( da eu sunt genul care are nevoie o garnitura in plus desi felul de mancare are deja garnitura inclusa), o situatie la care nu poti da gres. De asemenea covrigul bavarez servit in farfuria de paine, sper sa nu dispara niciodata din meniu.

Cam atat despre festin ca va fac pofta!

Dar, sa nu ratati niciodata sansa sa va hraniti si trupul si sufletul in acest loc.

Sufletul danseaza pe muzica live care iti place cel mai mult si stomacul se declara si el fericit.

Si chiar daca cantecul celor de la Motans vorbea de bine indispus, eu in seara aceea am fost si bine si dispusa in cel mai mare restaurant din Bucuresti.

Vezi aici evenimentele urmatoare.

Hai noroc,

Gabriela
IMG-20200127-WA0004