IMG_4276-2


IMG_4298-2


IMG_4308-2

 


IMG_4314-2

Si ce daca bunicii tai au trait in perioada comunista? Crezi ca nu stiau ce se intampla peste Ocean? Ca nu se bucurau de un fum ? Bunica-miu din partea mamei era biolog. A fumat iarba matei toata viata lui. Asa-i zicea la canepa intr-un sat uitat de lume in Republica.  Rupea frunza direct din gradina. Mi-a povestit mama.

Crezi ca baby boom-ul a fost numai la Americani? S-a intamplat peste tot. Toti cautau pace, inmultire nelimitata si conexiune cu nirvana muzicii. Trebuie sa te apuci sa vezi filme din Vest si din Est, sa asculti si muzica din toate colturile lumii sa vezi ca informatia circula si in anii 70′.

Sa vezi ca erau festivaluri si in alte tari si ca nu se limiteaza totul la WoodStock.
Diferenta-i ca bunicii tai nu stiau ca sunt hipioti daca-si impletesc cununa de flori si spice-n timp ce sapa pamantul patriei si fredoneaza un cantec. Nu stiau ca’s cool daca poarta ie, ca doar asta detineau la toate horele din sat.

Si erau si ei in comuniune cu natura si cu siguranta voiau pace ca au trait o copilarie de cosmar cu foamete, razboaie si tot ce te inspaimanta in basme cand erai mic.

Acuma ne-am ajuns si noi ca suntem hipsteri. Ce crezi, la vara iar o sa mergem la festivaluri si iar o sa ne uitam pe pinterest sa cautam inspiratie de tinute de festival. Mie mi s-a acrit de flori in par. Anul asta port exclusiv coroane Katerinimou! Pe cuvant de onoare !

Eu am dus hipsterimea mea la alt nivel. Acum ascult muzica exclusiv pe viniluri si le caut pe cele mai vechi si spal vasele in timp ce ele canta pe fundal.

Daca am si o lumanarica de la Zara Home cu nordic leather sunt cea mai fericita.

Lilu nu refuza niciodata niste pampering. Din cand in cand este invitata la dans. Nu m-a refuzat niciodata. Ba chiar ma iubeste in schimb.

Eu atata va zic, noi suntem hipsteri pentru ca ne-au nascut copii hipiotilor.

De-aia intrati in second hand-uri si rupeti gura targului cu Rochii Vintage. Mama mi-arunca hainele de la second pe ascuns in 2009 cand am inceput sa mi le cumpar. Ea a cautat mereu lucruri noi de calitate. Nu intelegea ea “revolutia” hipstereasca din mine. Acuma am molipsit-o si pe ea, vaneaza chestii brand-uite in second-uri si mi se lauda cu sacouri la 3 lei.

De-aia nu mai vreti posesii, de-aia nu mai vreti control, nu vreti decat un pasaport cu multe, multe stampile diverse in el.  La ce-ti trebuie pantofi de sute de euro cand costa cat un bilet de city break?

Ei au devenit hipioti de la prea multa durere, noi  am devenit hipsteri de la prea multa informatie.

Ceva imi spune ca la batranete, padurile o sa fie suprapopulate. Asta daca o sa ne salvam padurile pana atunci.

PEACE,

Gabriela

pozele au fost facute-n cateva secunde cu Iuliana Cristina Popescu.

wheat crown KATERINIMOU

rochia e 70’s sigur, va zic dupa nasturi si eticheta, da-i dintr-un second hand din Iasi si e imposibil sa o impart cu voi altfel decat vizual.