Pentru ca tot se apropie sfarsitul verii si unii dintre noi abia acum au reusit sa evadeze in concediu…mi-am propus sa va arat 6 video-uri in 6 zile…care sa va INSPIRE…atunci cand va faceti BAGAJUL!
Sa va lamuresc mai intai care-i treaba cu aceste video-uri:
Acest proiect a fost realizat la inceputul verii, in cadrul unei competitii organizate de compania PARAVION. Participantii la acest concurs au fost studenti de la ASE. Eu am fost implicata in acest proiect pe post de stilist de dragul meu amic si coleg de munca…HORIA STAN. El a fost si coordonatorul si cel care a filmat…eu am venit cu ideea de a crea 6 tinute diferite…inspirate de 6 locatii perfecte pentru o VACANTA.
Asadar prima locatie a fost BOA VISTA. Dupa ce am dat Google Search si m-am lasat dusa de val de imaginile gasite, am decis ca …daca as avea ocazia sa ma teleportez acolo, as purta o EXPLOZIE DE CULOARE si as dansa pe Macarena.
Treaba e ca mie nu imi place sa arat a turista cand plec undeva. Nu accept ideea de rucsac in spate si chestii comode. Eu si cand am fost la Louvre prima data…m-am gatit si dupa am suferit din cauza pantofilor cu toc. Dar am zis ca operele de arta de acolo nu ma vor in adidasi si ca merita putina eleganta si draga de Gioconda. Pe scurt, imi place sa calatoresc si sa ma transform conform locatiei, sa ma adaptez culturii de acolo,sa joc rolul de cameleon. Asa ca in Boa Vista…asa m-ati vedea pe strada.
Sper sa va inspir si pe voi sa indrazniti sa purtati turbane colorate, rochii 70s si imprimeuri trasnite, fie ca plecati in locatii exotice sau aterizati in ultimul week-end de vara in Vama Veche.
V-am pupat!
Gabi

Port: Rochie Second Hand – 70’s
O bucata de material galben legat ca turban
Sandale La Strada- Stonecreek
Geanta galbena – Zara
Costum de baie- vintage