DSC_2462
DSC_2465

M-am nascut libera si am fost crescuta in acelasi spirit. Mi-ar fi tare greu sa imi imaginez cum ar fi sa am “aripile taiate” definitiv. De-a lungul vietii multi o sa se alinieze in fata ta, sa-ti puna piedici si sa-ti obstructioneze visele cu “Nu!” / “Nu se poate!”/ “Nu ai voie!” Si, pentru ca am fost obisnuita sa-mi tin capul sus atat de mult timp, gasesc solutii de fiecare data sa adun cate vreo 10 de “Da!” pentru un “Nu!” si sa-mi pastrez curajul de a fi libera in continuare. Lupta este o necesitate in astfel de situatii, dar cea mai buna solutie ramane puterea de a ramane pasnic si de a trata situatia cu zambetul pe buze.

DSC_2482

 


     Pentru pastrarea libertatii imi place sa previn orice situatie neplacuta. Totusi, uneori dusmanul Nr.1 poate sa devina chiar propriul corp si trebuie sa gasesti aliati care sa te ajute sa lupti cu el pentru libertatea ta. 75 % din femei se confrunta cu infectii vaginale pe parcursul vietii.  Stresul, alimentatia, stilul de viata, dezechilibru emotional sau fizic pot duce la aparitia unor micoze. Netratate la timp aceste infectii pot provoca tulburari serioase si iti pot afecta viata de cuplu si pot avea repercursiuni si asupra vietii tale reproductive. Crede-ma, nu ai nevoie de “vibe-urile” astea negative in viata ta! Libertatea este direct proportionala cu sanatatea!

 

DSC_2478

 

Suntem egale in drepturi si libertati si avem voie sa stim ca exista produse care pot sa previna si pot ameliora orice situatie de acest gen.  “Revolutia” o face Lactacyd Pharma Antifungal cu proprietati Antifungice are o formula special creata pentru a diminua senzatia de mancarime, usturime sau iritatie, cauzate de micozele vaginale. Ajuta la ameliorarea disconfortului in cazul infectiilor vaginale. Este de asemenea recomandat ca adjuvant in tratarea infectiilor vaginale, studiile arata ca 70% dintre femei au simt 100% diminuare a durieri. Asa ca daca tineti la libertatea voastra stiti cu ce sa va inarmati de acum in colo si pe voi si pe prietenele voastre.

                                             Ce ziceti fetelor, luptati cu mine pentru “Liberté, égalité, santé”?

DSC_2492

DSC_2493

Arma secreta sau Aliatul:
_DSC2927

Peace & love sisters,

Gabriela

Port: Basca suede – vintage

Esarfa Paris – vintage

Blugi Sweet Paprika

Cizme Zara

 

 

 

hairstylist: Mihai Badin Artist Salon & Academy

mua:  Andreea Pasca

photo:  Cosmina Contu