1U3A1537

Cu o saptamana inainte sa inceapa carantina eu aveam toate planurile facute. Showroom-ul Sweet Paprika isi schimba forma si infatisarea. Am decis asta in Martie si speram ca in Aprilie sa am totul gata.
Aveam deja stabilit tot cu cei de la Enocis, un partener de incredere pe partea de mobilier pe care vi-l recomand cu drag.
Dar iata ca dintr-o data eu m-am gasit blocata in casa cu doi copii mici cu un sot care muncea inchis in dormitorul-birou de dimineata pana seara…si in acelasi timp plateam o chirie intr-un spatiu pe care nu stiam cum sa il mai reinventez si cum sa il relansez.
Sincer, am fost pe punctul de a anula tot.
Din fericire Marius Cristea, de la Enocis m-a anuntat ca deja se lucra la Biblioteca pe care o gandise pentru stiu si m-au asigurat ca ei isi continua activitatea in conditii de maxiam siguranta siĀ  nu renunta la proiect.
Recunosc ca a fost omul care m-a motivat sa continui si care m-a facut ca a doua zi sa imi fac adeverinta pe proprie raspundere sa merg sa incep sa zugravesc singura.
Chiar a fost acel imbold de care aveam nevoie. Cand simti ca cineva are incredere in tine si in proiectul semnat vrei si tu sa duci un lucru pana la capat.
In mod normal clientul trage de firma contractata pe mobilier sa-i fie gata mobila in timp util, in cazul meu am fost incurajata sa imi duc planul la bun sfarsit.
Trebuie sa le multumesc public pentru asta.
Si asa s-a facut ca intregul proces de renovare din showroom mie mi-a dat putere si m-a facut sa simt ca trece mult mai usor starea de claustrofobie.
Am simtit ca prin intermediul acelui spatiu, imi recreez lumea si business-ul si imi innoiesc viziunile si perceptia celor care imi vor pasi in spatiu.
Consider ca e absolut necesar sa se simta bine clientii tai atunci cand te viziteaza.
Pe langa asta imi propun ca showroom-ul sweet paprika sa fie un pop-up store si un loc de expunere pentru mai multi designeri locali.
De asemenea am vrut sa il transform si intr-un spatiu functional in care sa pot sa am un studio foto-video, prin care sa imi creez materialele pentru social media si pentru imaginea brand-ului.
Pe youtube puteti gasi deja episoade cu spatiul inainte de renovare si cu procesul meu individual de zugravire, care este un fel de tragi-comedie.
In video-ul de astazi veti putea cunoaste in schimb oamenii din spatele brand-ului local cu care am ales sa colaborez intru infaptuirea planurilor mele: ALexandru Andreescu si Marius Cristea.
Doi parteneri de afaceri care au venit din medii total diferite si au ajuns sa construiasca si sa “imbrace” de la A la Z casele oamenilor. Si ei va vor raspunde in cele 17 min. de interviu De ce sa alegi mobila creata pe comanda si cum este sa creezi un mediu de lucru sau locuinta si sa te adaptezi mereu pe pofta ce a poftit-o un client.
Eu am fost incantata sa aflu tot parcursul lor si il gasesc realmente inspirational.
Cert este ca dupa numai 2 ani in noul mediu de afaceri au reusit sa bifeze niste contracte remarcabile.
Conceptul Enocis de bazeaza pe foarte mult profesionalism iar experienta clientului si interactiunea cu echipa care livreaza produsul si intregul proces de asamablare se petrece la cele mai inalte standarde.
Intreaga poveste de la schita pana la produsul final, de la ideea de business pana la succesul unui brand de mobila se contureaza in video.

Vizionare placuta!