DSC_8303
DSC_8301
DSC_8294
DSC_8285

DSC_8276

Ana Maria Galan – creatoarea de origine Spaniola, responsabila pentru tinuta mea de la Gala
IMG_20160723_212616

Cosmina Pasarin – cea care a prezentat eroic Gala Feeric in timp ce afara ploua . De mentionat de asemenea ca nu s-a balbait niciodata :))
DSC_8514

 William Arlotti –  de la Le fashion Post, cel care a salvat situatia cu un Live al “Don’t Cry for me Argentina”
IMG_7658

Mitichi – presedintele Feeric Fashion Week, omul care alaturi de echipa sa face aceasta poveste posibila de 9 ani!

IMG_7620

Toata viata mea am fugit de decolteuri  si de culoarea portocalie ca naiba de tamaie.  Nu de alta, dar nu aveam cum sa mai fraieresc lumea cu un sutien cu push-up, iar cu portocaliul nu ma impacam fara motiv. Ma simteam dezarmata. Am ajuns totusi la maturitatea in care sa ma asum si sa pot sa imi arat scheletul in toata splendoarea lui si sa port orice culoare. Ca orice femeie ajungi sa ai nesigurante si din cand in cand apare cate o persoana care sa te incurajeze sa o depasesti. Daca Ana-Maria Galan, designer-ul acestei minunatii nu venea la mine cu 2 zile inainte de Gala Feeric,  sa-mi propuna sa-i port creatia, nu as fi indraznit in viata mea sa port un astfel de croi. Ce-i drept am fost fortata de rochie sa stau foarte dreapta pe toata perioada evenimentului. Lucru pe care din pacate nu prea il practic.

Una peste alta, sper ca aceasta tinuta sa fie o inspiratie si pentru alte femei care nu isi depasesc situatia si viseaza la silicoane ( asa cum am facut-o si eu multi…multi ani…si recunosc inca o fac din cand in cand). Si pentru ca decada anilor 20 a promovat cel mai mult femeile cu “non-tate” am decis sa ma chinui in camera de hotel sa-mi ascund bretonul in acel val 20’s,  creat cu 2 agrafe. Am avut desigur si o piesa vintage autentica, geanta cu paun brodat pe catifea, primita-n dar de la sotul meu dupa logodna de acum 3 ani.

Nu o sa va mai retin cu descrieri inutile, o sa va marturisesc ca gala de anul acesta a Feeric Fashion Week a fost una exceptionala.  Aparent Mitichi si echipa sa nu au scapat nici anult acesta de ploaie. Modelele au defilat cateva secunde fara muzica pentru ca s-a produs “o extorsiune a unui panou electric”. In schimb Cosmina Pasarin si William Arlotti au salvat situatia atunci cand, invitatul de la Le Fashion Post a cantat live, la un microfon- pe baterii – Don’t cry for me Argentina. Piata Mica, turistii si locuitorii Sibiului au aplaudat furtunos momentul. In curand o sa fac o postare si cu o selectie de tinute prezentate in cadrul galei si a Feeric fashion Week, in care merita sa investiti!

Va pupa,
Ambasadoarea Feeric Fashion Week – Gabriela Atanasov

Rochie – Ana Maria Galan El Alfenique Rojo
Sandale – Topshop

photo: Cosmina Contu Image & Dinu Atanasov