IMG_2280
IMG_2417
IMG_2425
IMG_2438
IMG_2449
IMG_2459
IMG_2565

IMG_2579

“Baba Dochia”. Asta mi-a venit in cap cand m-am uitat in oglinda mica din apartamentul nostru din Paris. Era ultima zi de Fashion Week pentru noi. Afara ploua marunt si rece. Culorile le aveam pregatite demult pentru tinuta asta. Stiam ca atunci cand le voi imbraca impreuna ma voi pierde in peisajul Parizian. La fel ca un cameleon, purtam culorile Parisului. Asa-i el, beige, alb si gri si perfect aliniat.  E singurul oras pe care il iubesc in ploaie. 

Ii sta bine plouat.

Am purtat matase, cu pullover de mohair, palton de lana, caciula de astrahan, coroana aplicata-n caciula si cizme gri din piele.

Port design romanesc din cap pana-n picioare. Imi place sa arat ce putem, ce vrem si ce avem. Sunt mandra cand se apropie de mine editori de la reviste si ma intreaba ce port si le dictez pe litere brand-urile romanesti. Dupa ce fac pozele de streetstyle ei trebuie sa documenteze si sa scrie ce poarta fiecare. Am o satisfactie bolnava sa le vad uimirea pe fata cand le zic ” it’s a romanian brand”. Unii desigur habar n-au unde-i Romania, altii stiu doar de reputatia noastra nefasta. 

Pentru un moment simt ca-mi fac dreptate singura. Imi place sa-i vad turmentati.

Dar noi, noi suntem tara deasupra careia Baba Dochia isi scutura cojoacele in pragul lui Aprilie si asta momentan ne ocupa tot timpul. 

Cat despre ziua aceea, v-as mai spune ca am trecut de la agonie la extaz intr-o zi. Am incept cu fulgi, am continuat cu ploaie si in timp ce ne cinsteam cu un pahar de vin a aparut si soarele pe geam. Cred ca schema asta ar trebui sa o repetam si azi, sa ne cinstim cu un vinisor poate…poate topim zapada.

 

Va pup,

Gabi

 

 

port: Coroana Katerinimou aplicata pe caciula de astrahan Sweet Paprika

          rochie de matase PNK casual asortata cu palton tot de la PNK casual

          cizme The 5th Ellement.

 

toate produse cu drag si spor in Romania.

 

 

foto: Iuliana Cristina Popescu.