Sweet Paprika a fost la inceput versul unei poezii scrise de Gabriela Atanasov in liceu la ora de Limba engleza si este o metafora pentru “Iubire”. Mai tarziu a devenit un “mode de vivre” in stilul dulce-iute, apoi un blog de moda si stil personal iar pe 12 octombrie 2012 numele primei colectii semnate Gabriela Atanasov.

In 2013 conceptul Sweet Paprika impreuna cu creatoarea lui au decis sa puna punctul Rosu pe “i” si sa deschida propriul magazin online, cel pe care tu navighezi in cautarea unor produse unice chiar ACUM!
Aici poti achizitiona atat piese Sweet Paprika semnate Gabriela Atanasov cat si ultimele creatii ale Designerilor romani. Pe langa aceasta daca esti pasionat de Vintage te poti bucura de o gama variata de produse care au o poveste de minim 20 de ani vechime.

Dupa 2 ani de la lansarea blog-ului “Sweetaspaprika” era necesara adoptarea unui LOOK nou…acesta este motivul pentru care de acum incolo te vei putea inspira din tinutele Gabrielei urmarind sectiunea Blog a acestui site.

Conceptul Sweet Paprika a fost creat pentru cele care nu au uitat ca au fost fetite, care sunt domnisoare, care vor sa devina doamne si care totusi raman mai presus de orice femei.

Sweet Paprika
Va ureaza
Shopping Condimentat!

gabriela atanasov