IMG_4784
IMG_4791
IMG_4796
IMG_4801
IMG_4810
Cumpărăturile online păreau un SF acum câțiva ani. Țin minte când mi-am vândut și eu prima rochie online, mi se părea ceva fantastic. Culmea e că prima livrare am făcut-o în afara țării. Simțeam așadar că pot să am lumea întreagă la picioare.

Business-urile online au crescut și și-au crescut și clienții în timp. I-au educat cum să procedeze, le-au arătat beneficiile unori cumpărături online și cel mai important au ajuns să-I rasplateasca pentru fidelitate. Din punctul meu de vedere beneficiul suprem al shopping-ului online este salvarea timpului și depășirea oricăror limite spațiale. Adică, dacă am visat noaptea niște pantofi roșii pot să mă trezesc cu noaptea-n cap și să mi-I cumpăr și din Honolulu. După aștept oleacă și ajunge pachetul la mine!

Și imaginați-vă că mai nou ieși și puțin mai bogat din toată experiența asta. Bonusway.ro este un serviciu util pentru toți utilizatorii de internet care oferă discount-uri suplimentare sub forma de bani înapoi pentru cumpărăturile obișnuite din magazinele online, trebuie doar sa te înregistrezi și să-ți începi cumpărăturile online cu ajutorul lui de fiecare data. Adică cheltui, dar și economisești în același timp.

De exemplu, eu am intrat la ei pe site, apoi pe Answear.ro și mi-am achiziționat bocancii din poză pentru 357 ron și am primit în urma acesteti cumpărături un bonus de 14,27 lei .Totul depinde de procentul de discount pe care îl ofera fiecare magazin partener prin intermediul bonusway. Odată ce bonusurile acumulate vor depăși suma de 50 de Lei vei putea solicita retragerea bonusurilor în contul tău bancar, dar daca faci mai multe cumpărături îi poți avea mai repede.

Serviciul Bonusway este absolut gratuit. Tot ce trebuie sa faci este sa intri în contul tău pe Bonusway și să accesezi magazinul dorit din lista de magazine. În continuare, vei face achiziția în magazinul respectiv așa cum faci și de obicei, singura diferență este că la înregistrarea cumpărăturii de către magazinul online, vei primi bonusul.

Se întamplă de multe ori să nu fiu foarte updated cu tot ce mișcă în online și săptămâna trecută când am aflat de acest serviciu am simțit că nu sunt doar în rând cu lumea ci că pot fi și o deschizătoare de drumuri. Așa că mi-am făcut prima comanda prin BonusWay pe Answear și pe ZOOT. Aveam nevoie de niște bocanci roz. Așa mi s-a pus mie pata să am iarna asta bocanci roz si nu găseam pe nicaieri ceva care să-mi placa până la ultima cusătura și șiret. I-am gasit pe Answear.ro, am plasat comanda și mi-am primit și un procent din bănuti înapoi.

Daca va intrebati de unde vin Bonusurile vă informez că puteți afla mai multe detalii aici. Dar ideea finală este că Bonusurile primite nu sunt bonusuri-puncte cu aplicare limitată. Sunt bani reali pe care îi primești în contul tău Bonusway și apoi pe card.
Deci, să va explic pas cu pas ce sa faci să economisești atunci când cumperi online. Mai ales că vin acum sărbătorile mă gândesc că vreți să bucurați oamenii din jur fara să falimentați.

1. Intrați pe www.bonusway.ro

bonusway5

2. Vă înregistrați cu facebook sau prin e-mail, alegerea-I a voastra.

3. Dați click pe magazine, vă selectați ce categorie vă intereseaza. Eu desigur m-am dus direct la secțiunea Modă și începeți să scrollati prin nenumaratele oferte.

bonusway7

4. Vă alegeți magazinul cu oferta cea mai ok și vă faceti cumparaturile in liniste, pentru ca veti fi redirectionati dupa click.

5. Apoi finalizați comanda și la scurt timp veți primi un mesaj pe contul vostru de bonusway care o sa arate cam așa:

bonusway6

6. Vă așteptați liniștiti banuții înapoi în cont și după sunteți gata să vă apucați iarăși de scotocit prin oferte la brand-urile voastre preferate.

Nota: Ce mi-a plăcut mie pe bonusway e că poți selecta direct brand-ul preferat și sa îți arate pe ce site-uri poți să îl găsești. Uite cam așa mi-am găsit eu bluza adidas pe care mi-o doream din primăvară. Nu mi-am luat-o atunci din magazin, că era vreo 350 de ron și am gasit-o acum cu 240 și am primit și un procent din cash înapoi de la ZOOT.ro

bonusway4

Acuma, dacă vreți să încercați și voi acest nou serviciu, trebuie să vă spun că sunteți invitatele mele sa primiti si un extra bonus de 15 lei la prima achizitie. Trebuie doar sa imi raspundeti la invitatie, sa dati click aici si sa urmati cursul jocului. La comanda initiala, pe langa reducerea aferenta fiecarui magazine partener se va adauga si acest bonus.

bonusway8

Sper sa va faca si voua cumparaturile mai fructuoase aceasta descoperire a mea. Am zis ca daca tot ma vreau influencer sa imi continui misiunea de a propavadui smartshopping-ul.

Eu una va spun clar, ca dupa ce am intrat in hora asta, am de gand sa joc in continuare. Cashback si the new black☺ pentru garderoba mea.

Eu cred in Karma asa ca o sa cumpar ca sa primesc.
Ce ziceti va jucati si voi de-a primitul banilor inapoi?

Photo: Iuliana Cristina Popescu

Hoodie: Adidas from www.zoot.ro

Jeans: NA-KD

Boots: Mustang

Hat: Sweet Paprika

Locație: Retros