CoolHunting Affairs-0067


CoolHunting Affairs-0042

CoolHunting Affairs-0120

 

 


CoolHunting Affairs-0108

 

CoolHunting Affairs-0105


CoolHunting Affairs-0099

Anul acesta am fosr prezenta doar la cateva targuri cu linia mea de haine Sweet Paprika. Am inceput cu V for Vintage prin primavara, am fost apoi la Strasbourg Fashion Week – Village de la Mode si mi-am expus hainele in gura targului la Place Kleber.

Prin vara,  am incercat pentru prima data sa particip la un targ organizat in aer liber in cadrul unui festival de muzica si sincer spre uimirea mea a mers foarte bine cu vanzarea la Balkanik Festival.  Chiar si la Balcaniada de Sarituri oragnizata de  Federatia Ecvestra din Romania am avut succes la podoabele capilare gen turbane, toci si palarii marca Sweet Paprika.

Nu merg des la targuri, dar din cand in cand cred ca e necesar sa testez piata si sa-mi cunosc consumatorul. Cand m-a chemat Eli Adam sa particip la targul organizat de ea in Craiova, nu am stat prea mult pe ganduri. M-am uitat doar daca e liber in calendar pe 17 si 18 Decembrie. Dincolo de faptul ca am avut ocazia sa-mi cunosc potentialele consumatoare de Sweet Paprika, am fost foarte placut surprinsa de creatorii de frumos de la noi din tara.

Daca dati click pe acest video, o sa descoperiti o lume plina de culoare pe care a reusit sa o ascunda  Eli Adam si creatorii din Craiova la Doispe, 12.

Eu mereu imi asum si faptul ca in esenta sunt blogger de moda si abia apoi creatoarea unui brand vestimentar, asa ca am acceptat si propunerea lui Eli de a organiza in cadrul targului si o ora de ceai si povesti blogosferice cu cateva cititoare si tinere bloggerite din Craiova. Trebuie sa recunosc ca ora respectiva s-a transformat in vreo 4 ore bune de povesti vrute si nevrute, dar pana la urma    bucuria mea cea mai mare a fost sa fiu bombardata de intrebari.

 

Noi descoperiri de vazut si achizitionat:

 

1. Ellas-Jewelry
2. Madalina Stoica
3. AVA FRID
4. Pink Petal
5. Manufactura Roxanei
6. No by Miss No
7. Mihaela Birceanu
8. LUI BY LUIZA
9. STYLE AFFAIRS (selecție de designeri romani)

 

 

 

 

 

In poze port: Coliere suprapuse cu maci  si cercei flori by Manufactura Roxanei

Pantalon Sweet Paprika

Jacheta Sweet Paprika

Turban Sweet Paprika

Rochie Turqoise Sweet Paprika

Set Bluza si Fusta Gipsy Soul  Sweet Paprika

Costum floral brodat manual Pink Petal

Botine Lac Epica