pic1

pic2

Fb cover Chic Bazar_Arena 3 (1)

Copiii cresc! Și îți dai seama de acest lucru la multe cumpene ale vieții lor. Primul zâmbet, primul pas, primul cuvânt rostit, toate sunt dovezi ale faptului că al tău copil a crescut și te bucuri de fiecare dintre ele.

O altă dovadă sunt hainele în care investești atâția bani și atâta pasiune pentru că pur și simplu îți dorești să nu cunoască sentimentul lipsei sau poate vrei doar să fie cel mai gătit dintre toți, să se facă remarcat din fragedă pruncie. Dar investițiile sunt de scurtă durată, și asta pentru că el, așa cum ziceam, a crescut. Iată cum, în această clipă, ți-ai fi dorit să existe o posibilitate să nu irosești nimic și alții să se bucure de tot ceea ce i-ai oferit până acum. Aici intervin eu și vă spun că, din fericire, există!

Ea poartă numele de Baby Corner și va avea loc începând cu această ediție a Chic Bazar, între 13-14 mai. Amatoare înrăită de garage sale-uri, yard sale-uri și tot felul de nebunii similare, nu pot decât să îmi declar maximul extaz că acum voi avea ocazia să eliberez dulapul copilului și vă invit pe voi, mămici chic, să vă alegeți după pofta inimii ceea ce credeți că ar fi pe placul și dimensiunile picilor.

V-am expus doar un motiv pentru a ieși din casă în weekend și a vizita Chic Bazar, însă nu uitați că aici este locul de unde vă puteți și voi înnoi garderoba într-un mod sustenabil și avantajos. De la haine, accesorii și încălțăminte, până la obiecte care să vă împodobească locuința și să o pregătească de vară, toate vor aștepta așezate frumos pentru a le lua acasă și a le oferi o nouă viață.

Așadar, vă dau întâlnire sâmbăta și duminica aceasta, la Vitantits Shopping Center (Șoseaua Vitan-Bârzești 7A), între orele 11:00-18:00, să scotociți în voie pentru voi și cei mici, și-apoi să începeți a scrie un nou capitol în cartea magică a lucrurilor ce-au fost cândva preferatele unor copii ce credeau că vor avea dobândi puteri supraomenești cu ajutorul lor. 

Vă pup,

Gabriela