_DSC8713
_DSC8699
_DSC8709
_DSC8717

Nu exista sezon in care beige-ul sa nu-si gaseasca un loc in garderoba ta. De fapt, nu am avut ocazia sa cunosc vreo femeie care sa nu aiba ceva beige in dulapul ei. Si credeti-ma, la liceu am avut 24 de fete in clasa si in facultate aveam 2 baieti in grupa, am cunoscut ceva femei la viata mea!
Pe langa faptul ca este culoarea preferata a femeilor peste 40 de ani, consider beige-ul o nuanta usor de purtat si care poate comunica foarte multa eleganta, lux si comfort.
Da, lux! Pe mine cand ma intrebi cum ar trebui sa te imbraci ca sa arati de parca ai avea 1 milion de $ in banca…eu o sa iti zic in BEIGE si cu un strop de auriu aruncat pe undeva ( cercei, bratara, ceas, inel, catarama curea…orice!)
Desigur, nu va lasati inselati de pozitiile mele divine din aceste poze, nu am nici pe departe vreun milion in banca. Dar recunosc, detin carente actoricesti, cat sa-mi ajunga pentru 1 million de poze! Mai detin deasemenea si destula nesimtire, incat sa-i fur in continuu puloverele lui Patrick din dressing. Oricum tot eu i le aleg si cumpar!
Treaba este ca, am avut in toamna sansa de a fi imaginea noii colectii Hannami shoes si am facut si styling-ul pentru campanie. Iar pentru minunatiile astea de botine elegante ( beige si cu un strop de auriu) …am stors tot ce era mai beige din garderoba mea si am creat asta!
Sper ca va place! Oricum pun pariu ca aveti si voi ceva beige in dulap si puteti sa va inspirati oricand din aceasta tinuta!

Love,
Gabriela

Port: Guler Blana
Fusta sarpe- zara
Bluza lui Patrick:))
Botine Hannami shoes


Photo: Patrick Popa