IMG_5827
IMG_5830
IMG_5846
IMG_5856
IMG_5912
IMG_5953

IMG_5990

IMG_6001

IMG_6011

IMG_6015

IMG_6092

IMG_6131

IMG_6143

IMG_6193

IMG_6223

IMG_6233

IMG_6248
IMG_6265

IMG_6270

IMG_6304

IMG_6316

 

IMG_6371
IMG_6467

 

IMG_6476

 
IMG_6511

 

IMG_6532

 


IMG_6548

IMG_6552

Anul asta mi-am sarbatorit Ziua Copilului cu Surle si Trambite la Afterhills. Pe 1 si 2 Iunie, am fost prezenta la Afterhills, primul festival de acest tip organizat in zona Moldovei. Trebuie sa recunosc ca imi doream sa ajung la acest festival de anul trecut, pentru simplul motiv ca iubesc Iasiul.  Anul asta dorinta a fost si mai mare cand am vazut ca in lineup apare HURTS. Si nu stiu cum sa va zic dar Theo arunca mereu cu trandafiri in public si as fi dat orice sa fiu in primul rand sa prind unul. Apropos de acest subiect, nu am stat in primul rand dar a doua zi am ajuns sa le cunosc pe cele mai cele fane ale acestei trupe in aeroport si …din fericire ele aveau trandafirii …asa ca universul mi i-a adus oricum. Va rog sa nu ma credeti o nebuna groupies acum, dar am si eu un vis sa ii cunosc pe baietii astia, ca mi-s tare dragi. As sta cu ei la o bere intr-un pub din Londra.

Sa sarim peste povestile mele de amoreza si sa revenim la subiectul principal cu celalalt trandafir de la Moldova, adica Io! Eu si cu  floarea telefoanelor AI – Huawei! 

Anul acesta am fost foarte fericita sa colaborez cu Huawei pentru a putea duce mai departe povestea celor 3 camere, care schimba total peisajul social media. De 4 ani sunt utilizatoare fidela a smartphone-urilor Huawei si de fiecare data raman cu gura cascata de toate imbunatatirile pe care le aduc produselor lor. Pur si simplu se intrec de fiecare data. Chiar vorbeam cu cei prezenti la festivalul Afterhills, care au calcat pragul stand-ului Huawei si au participat la seriile mele de workshop-uri fotografice, ca pur si simplu nu stiu CE MAI POT SA IMBUNATATEASCA? In momentul de fata cei de la Huawei au depasit cu 3 puncte cei importanti competitori cu noul telefon HuaweiP20Pro. Ideea principala este ca acum oricine poate face poze like a PRO cu ajutorul acestui telefon si isi poate imbunatati activitatea din retelele sociale, reusind sa iasa in evidenta de fiecare data. Eu le spuneam celor prezenti si va spun si voua ca eu nu mai am nevoie sa imi editez pozele pentru Instagram, asta imi saleaza timp si sincer ma bucur oricand de acest lucru.

Cateva lucruri pe care le-am discutat cu cei prezenti si pe care trebuie sa le stiti si voi despre calitatile sale fotografice:

Specificatii cheie camere:

 

  • Trei camere principale;
  • Camera de 40 de megapixeli cu senzor de 1/1.7 inch, stabilizare optica de imagine si diafragma F1.8;
  • Camera monochrom de 20 megapixeli si diafragma F1.6;
  • Camera principala telefon de 8 megapixeli si diafragma de F2.4;
  • Camera din fata pentru selfie, are o rezolutie de 24 de megapixeli;
  • Autofocusul se face cu ajutorul detectiei de faza, iar asistarea se face cu ajutorul unui laser;
  • Optica din fata senzorilor este realizata in colaborare cu Leica;
  • Recunoasterea scenelor de fotografiere se face cu ajutorul tehnologiei AI;
  • Inregistrare video super-slow motion la 960 fps;
  • Ecran OLED de 6.1 inch.

 

Asadar dragii mei, oricand e loc si pentru voi in grupul #seemore. Pentru ca noi astia, care ne bucuram deja de tehnologia AI si capacitatea fotografica a acestui telefon, putem sa va spunem ca sunteti oricand bineveniti si oricand exista loc de mai mult intr-o epoca a  imaginii. 

Inchei prin a va spune ca pentru mine a fost o adevarata placere sa trec peste dealuri si vai si sa ajung la voi. M-am distrat foarte bine la acest festival si m-am bucurat de toate discutiile pe care le-am avut cu cei care ne-au vizitat la spatiul Huawei. Sper ca am reusit sa va ajut sa #seemore !

Si uite asa m-am suit pe-o roata si v-am spus povestea toata!

Si poate daca ma mai chemati si data viitoare va mai spun si o poezioara!

 

 

 

Va pup tari!

Gabi

 

 

Poze: Mihai Badin

Edit: Iuliana Popescu

Asisstance: Roxi Popescu

Hair: Mihai Badin

Tinuta din prima zi: Ana Novic

Top si fusta: SWEET PAPRIKA

Borseta: Luvers Bags

Bocanci: Moja by Alina Ceusan