[HD]_MG_1044
[FB]_MG_1077

[FB]_MG_1112
[FB]_MG_1125

 

 

[FB]_MG_1177
[FB]_MG_1207
[FB]_MG_1242
[FB]_MG_1265

[FB]_MG_1285
[FB]_MG_1328
[FB]_MG_1375
[FB]_MG_1442
[FB]_MG_1471
[FB]_MG_1489
[FB]_MG_1530

 

Ca sa poti coase haine din matase, trebuie sa ai un suflet tare fin in spate care sa le gandeasca sa le deseneze si sa le imagineze croiul si puterea lor de a pluti. Rochiile Mastij sunt o expresia a celei care a conceput acest brand, Diana m-a facut sa inteleg care e filmul rochiilor ei in doar cateva cuvinte pe care le-am schimbat in showroom.

Am gandit apoi ca ar trebui sa interpretez 3 tipuri de femei in 3 rochii diferite. Sau mai degraba sa arat cum aceeasi femeie poate sa isi arate diverse parti ale personalitatii ei prin 3 rochii diferite.

Mastij este un brand construit doar cu materiale de cea mai inalta calitate. Taieturi atente, cusaturi fine, linii simple care pun in valoare silueta in cel mai sofisticat mod posibil. Daca ar fi sa ma limitez la un singur cuvant pentru a descrie acest brand romanesc m-as opri la “sofisticat”.

Asadar cele 3 femei sofisticate le-am pozat in fata Operei din Bucuresti.

Pe prima mi-am imaginat-o desprinsa din Carmen. Echipa prezenta poate sa confirme ca am cantat in timp ce pozam. Deobicei asta se vede dincolo de poze. Rochia mi se pare de o eleganta dramatica asa ca am pus-o in scena.

A doua rochie, m-a facut sa ma gandesc la o femeie eleganta a anilor 80′. Culoarea, umerii accentuati dar si decoltage-ul indraznet , te fac sa scoti o felina in tine atunci cand pasesti.

A treia rochie roz prafuit  este pentru printese, pentru romantice, pentru cele care isi canta La boheme la apus si care-si lasa rochiile sa zboare.

Pentru acest shooting stiam ca trebuie sa aleg din lista de inscrisi pentru sectiunea make-up pe cineva care sa machieze foarte finut , natural si elegant. Am gasit-o pe Dinca pe lista. Nu vreau sa ma laud dar am deja ochiul format. Poti sa iti dai seama ce fel de machiaj o sa iti faca persoana respectiva dupa modul in care il poarta ea insasi. Arta oricui e o reflectie a personalitatii proprii. Dinca e din Republica Moldova si a urmat acolo cursuri de make-up.  Mi-a spus ca s-a indragostit de Bucuresti de cand l-a vizitat prima data si si-a dorit sa vina sa locuiasca aici. Lucreaza in domeniul corporate dar are un blog si canal de youtube unde puteti sa va inspirati din metoda ei de make-up de “portelan”. Asa i-am zis eu. Simpla, finuta, modesta, atenta la fiecare cuvant rostit, mi-am adus aminte care e frumusetea femeilor de fapt… si mi-am dat seama ca alesesem perfect make-up artist-ul pentru acest shooting. Puteti sa o contactati pe instagram pentru programari.

Pe Elena Cornila am avut sansa sa o cunosc acum cativa ani, dar nu am avut niciodata ocazia sa lucrez impreuna cu ea. Am vrut neaparat sa lucrez cu ea la un apus de soare. Ma bucur teribil ca am reusit sa prindem golden hour pentru acest shooting. Elena mi-a inspirat atat de multa putere si incredere in sine incat stiu ca e genul care poate muta muntii. Faculatatea pe care a urmat-o n-are nici o legatura cu arta. Dar probabil ca a ajutat-o sa-si “managerieze” putin ideile  sa isi puna la punct un studio si sa isi urmeze visul. Invata si acum, urmeaza cursuri online care o ajuta sa creasca mai departe. A facut street dance mult timp si crede ca si asta a ajutat-o sa isi exprime eul. Eu pot doar sa va spun ca a ajutat-o cu siguranta sa poata sa aiba o libertate totala de exprimare, mai ales prin dedicarea de a se tavali pe jos pentru cel mai bun unghi de poza, lucru pe care eu il admir nespus.

Arta are nevoie de jertfa!

 

Fara sa inchei dramatic,

Va pup,

Gabi

 

 

#20project #20youngmua #20phototalents #20romanianbrands