_MG_1155
_MG_1169
_MG_1188
_MG_1198
_MG_1219
_MG_1224
_MG_1293


_MG_1313

Na poftim, ca ma prezint si in cea mai casual tinuta versus una mai teatrala, transformata dupa cum mi-i obiceiul. Tom Tailor este cel de-al 13-lea brand din seria #20project.

Este un brand care promoveaza un stil casual cu oleaca de iz sportiv si tinute basic atat pentru barbati cat si femei.  Este de altfel si primul brand care m-a facut sa port blugi in aceasta campanie. Am zis ca-i momentul sa va arat si eu o tinuta casual, fara prea multe fonfleuri. Numai ca nu m-am putut abtine si tot am facut un artificiu marca Sweet paprika si am facut din jacheta de denim un wanna be turban. 

Rochia de tricotaj mi-a placut mie teribil de tare si am zis ca trebuie sa incerc sa creez o tinuta cu inspiratie de anii 70, de la vreo lady comunista. Era un film facut de Moscova prin anii 70 si de acolo am vazut eu ca le cam placea rusoaicelor sa poarte  baticul cu palaria deasupra. Si uite-asa a fost creata campania celui de-al 13 lea brand din punct de vedere stilistic.

Stati oleaca, sa va zic si de super echipa din spatele acestei imagini.

Ionut Gighileanu, m-a facut sa rad pe toata perioada make-up-ului. Nu pot sa va dau detalii ca’s de inside glumele. Cert e ca e un om cu care ti-e mai mare dragul si rasul sa lucrezi. Pozele le face la secunda nu la minut si cred ca are sanse mari sa creasca mai mare decat e deja. Am aflat de la trecutul lui ca a urmat cursul de fotografie la Dalles si i-ar placea sa dea la Imagine si la UNATC.

Si pentru ca nimic nu e intamplator in acest proiect, make-up artistul a fost studenta la Scenaristica la UNATC. Si pentru ca nu i-a ajuns arta, a zis sa fie eclectica pan’ la capat si a terminat si Politehnica. Imaginati-va UNATC si POLITEHNICA in aceeasi propozitie. De asta putea fi in stare numai Roxana Popa, care in acest moment locuieste in Praga si munceste in IT si a fost cu adevarat o placere sa o am parte din proiect , in calitate de make-up artist. Serviciile si atentia ei sunt ireprosabile. Nu de alta da’i si inginer si scenarist in acelasi timp!

Si uite-asa am incheiat si cea de-a 13 poveste din seria #20roject.

Stay tuned pentru ultimele 7 proiecte!!!

 

Va pup,

Gabi

 

 

Port : TOM TAILOR si cateva accesorii, chestii vintage.

#20project #20summerlook, #20brands #20youngmua #20phototalents