Nissa este penultimul brand din campania #20project. Desi am sperat sa inchei proiectul pana la sfarsitul lui August, m-am decalat un pic. Putem considera totusi ca azi e 37 August, ca inca mai port sandale.

AL5A9416


AL5A9445


AL5A9460


AL5A9495


AL5A9497


AL5A9553

Am ales Nissa pentru acest proiect, pentru ca mi se pare unul dintre cele mai important brand-uri romanesti de mass market. Este prezent in mall-urile din toata tara si am considerat ca pot sa va fiu realmente de folos tuturo din punct de vedere al inspiratiei stilistice.

Am intrat prima data intr-un magazin Nissa in Constanta in clasa a 9a. De fapt marturisesc ca tinuta mea de bal din a 9a , a fost aleasa de taica’miu din Nissa. Tata a facut arhitectura si tin minte ca mi-a zis: “ce atata sa te chinui sa construiesti tinuta, uita-te la manechin, l-a imbracat un stilist, asa trebuie sa te imbraci si tu!” Cred ca a fost una din cele mai importante experiente de shopping ever. Cred ca era si in bani atunci ca a intrat i-a cerut doamnei toata tinuta de pe manechin, m-a imbracat si a zis – asa te duci la bal! Si-asa am fost eu imbracata prima data  in club, de la Nissa, de tata! Now ain’t that a story to tell? (O sa caut poza PROMIT!)

Dupa aceea a devenit brand-ul preferat al meu si al prietenei mele  Cristina si tin minte cum ne chinuiam vizual si salival la fiecare piesa noua adusa in magazinul Nissa din Constanta.

Deci motive sa imi doresc sa includ acest brand in #20project, am avut destule!

Am ales din colectia de vara doua tinute contrastante ca stil, tocmai pentru a putea crea personaje diferite. Iar la tinuta argintie, nu m-am putut abtine sa creez din top un turban, tocmai pentru a va arata ca o piesa nu trebuie purtata doar ca atare. Atata timp cat materialul si croiul iti permite poti sa iti creezi si accesorii din el, fara sa distrugi piesa.

Dupa cum bine stiti, acest proiect a fost initiat nu doar de dragul brand-urilor ci si de dragul oamenilor talentati care activeaza in Romania si merita sa fie cunoscuti. Pentru cel de-al 19-lea proiect am lucrat cu prietenul si unul din cei mai buni fotografi ever: Horia Stan. Mi-am dorit foarte mult sa il includ pe lista celor #20PhotoTalents. Pe Horia il cunosc de 5 ani si am fost alaturi de el in evolutia lui fotografica si chiar regretam ca nu am avut ocazia sa mai lucram de mult timp la o sedinta foto. Nissa ne-a reunit viziunile si eu una sunt incantata de rezultat.

Cristina Calancea este  un make-up artist, care se bucura de scoala ruseasca de make-up si credeti-ma e vorba de o tehnica total diferita. Este basarabeanca de-a mea si am cost foarte incantata sa o cunosc si sa lucrez cu ea pentru acest proiect.  A terminat design-ul vestimentar, dar a ales sa faca femeile frumoase prin intermediul serviciilor de beauty: make-up si hairstyle. Pe Cristina o puteti contacta aici.

Aceasta a fost cea de-a 19-a campanie.

Revin cu finalul glorios, a uneia dintre cele mai importante initiative pe care le-am avut de cand activez in lumea modei.
AL5A9568


AL5A9577


AL5A9618


AL5A9644


AL5A9655

AL5A9663


AL5A9681

Love,

Gabriela

Look: NISSA

Mua: Cristina Calancea

Photo: Horia Stan

Edit : Ana-Maria Usurelu

Jewellry – KRIOLYT.RO