IMG_0072


IMG_0076


IMG_0079


IMG_0088


IMG_0092


IMG_0109

IMG_0120


IMG_0160


IMG_0150

IMG_0147

IMG_0209


IMG_0215


IMG_0219

IMG_0260


IMG_0267

Lee Cooper este cel de-al 7-lea brand implicat in campania initiata de SWEET PAPRIKA : #20projects. Am ales sa-i implic, pentru ca la fel ca am simtit ca ideea mea de vara aceasta se pupa si cu campania desfasurata de ei #ReleaseYourRebel.

Repet, toata productia este facuta de amorul artei pentru promovarea tinerilor make-up artisti si a talentelor fotografice. Daca vreti e un fel de good karma pe care mi-am dorit sa o arunc in lumea bloggerimii fashionistice. Sa arat indrustriei si brand-urilor internationale care activeaza in Romania,  ca putem crea impreuna cu tinerii nostri artisti un content de calitate pentru produsele lor.

Lee Cooper este un brand cu care colaborez de cativa ani si produsele si stilul lor au un loc rezervat pe raftul meu de “CONFORT” din dulap. Este un brand, care creaza haine bune de purtat oricand si oriunde si este destul de raspandit incat sa puteti sa obtineti look-urile din imagine oriunde v-ati situa in Romania. Vara aceasta s-au axat mai mult pe detalii de broderie, costume de baie din tricot si croieli hipioate si asta m-a facut sa imi doresc sa creez campania la mare, la soare!

Motiv pentru care am cautat si o echipa prin orasul anilor mei de liceu: Constanta.

Tema pe care am avut-o in minte pentru styling, a fost una  festivaliceasca si recunosc ca mi-am dorit foarte mult sa apara postarea in online ca inspiratie pentru NEVERSEA, de aceea si machiajul a fost asa “shinny!” Cumva nu am reusit sa postez la timp, dar va rog sa apreciati ca incerc  sa ma revansez acuma cu un fel de “afterparty.”

Acum ca am experimentat si Neversea-ul pot sa confirm ca am ghicit mood-ul si pozele denota fericirea petrecuta in week-end pe plaja Modern din Constanta.

Din fericire, vara nu-i gata si mai aveti inca sanse sa va inspirati din tinutele mele si sa recreati vibe-ul creat de piesele Lee Cooper  in zilele voastre de vacanta !

Echipa din spatele proiectului Lee Cooper pentru #20project, mi-a dovedit inca o data ca lumea-i tare mica!

Colina Florentina, creatoarea imaginilor si a superbelor tatuaje cu henna,  este o fosta colega de liceu de-a sotului meu, iar alegerea ei in proiect nu a avut nici o legatura cu asta. Am descoperit situatia, cand deja pozam campania.

Sabina-Maria Lipenschi, make-up artist-ul care a semnat capodopera de pe ochii mei, este o fosta colega de liceu de-a lu frati’miu.

Si nu in ultimul rand cele doua au fost si ele colege de facultate la arte. Toate aceste detalii mi-au fost extrem de necunoscute cand am creat echipa pentru #LeeCooper. Toata seria asta de coincidente bizare, a dus la implinirea unui produs de care sunt foarte mandra, poate si pentru ca a fost cea mai bine inchegata echipa de pana acum din proiectul #20.

Cand fotografa a studiat arhitectura si s-a licentiat in arte, si este si tatoo artist,  nu trebuie sa-ti fie frica sa o alegi sa-ti faca poze. E absolut imposibil sa nu stie sa creeze arta fotografica si sa incadreze emotia intr-o poza.

IMG_0017

Iar cand make-up artist-ul a studiat mai intai arta plastica si dupa a castigat cateva diplome si are masterclass-uri in spate, iarasi merita toata increderea ca o sa iti defineasca bine calitatile si o sa iti mascheze defectele.

IMG_0001

Aceasta este povestea din spatele campaniei cu nr.7, povestea din fata ei… o cititi si singuri din poze.

O vara cu Inspiratie si far’ de transpiratie va doresc in continuare!

Va pup,

Gabriela

#20project #20brands #20youngmua #20phototalents

#ReleaseYourRebel