_E3A1502

_E3A1509


_E3A1510


_E3A1523


_E3A1539


_E3A1542

 


_E3A1573

 


_E3A1580

 


_E3A1606

 

_E3A1618


_E3A1629


_E3A1633


_E3A1651


_E3A1670


_E3A1697


_E3A1704

Saptamana viitoare plec in Lisabona. Aseara mi-am luat bilet, nu mai am bani in cont…asta e! In ultima perioada am dezvoltat o obsesie pentru Portugalia si tot ce tine de cultura lor si am zis ca trebuie neaparat sa merg. Recunosc ca iubesc  portugheza de cand eram mica si ma uitam la Chocolate com Pimenta. A fost ultima telenovela a adolescentei mele si inca am o pasiune pentru toate costumele, linia sonora si umorul acelui serial.

De curand a venit Salvador Sobral la Eurovision sa imi aduca aminte cat de frumos canta neamul lui. Am zis ca o sa fac tot posibilul sa-i vizitez, pentru ca m-a cucerit iremediabil cu melodia Amar Pelos Dois. (Recunosc a fost prima data cand am votat pentru alta tara decat Rep. Moldova de aici din Romania.:)))

Nu am facut introducerea asta degeaba, Lanidor este cel de-al 4-lea brand care a acceptat provocarea #20project, de a-si lasa creatiile sa fie fotografiate si stilizate de un fotograf tanar si un make-up artist incepator.

Este un brand portughez, care a venit pe plaiurile noastre primavara asta. Magazinul Lanidor il gasit la etaj in mall-ul Park Lake din Bucuresti. As putea spune ca nu am mai intrat demult intr-un magazin care sa aiba atat de bine rezumata garderoba esentiala a unei femei. De la tinute lejere de zi pana la rochii de cocktail, totul mi se pare foarte bine gandit si pozitionat din punct de vedere al raportului calitate-pret. Dupa 6 ani de cusut haine, am ceva experienta in a-mi da seama cand  un produs este de calitate si cand nu. Au bumbac, in, voal, tricot-uri si multe muulte accesorii pline de broderii, paiete si nu in ultimul rand niste super coliere supradimensionate cu insertii de lemn si scoici. Puteti sa vedeti mai multe tinute pe site-ul lor aici. De mentionat ca au si reduceri as we speak!

Partea plina a paharului este ca au marimi variate, adica nu-i un brand care sa se adreseze cu predilectie ” Slabanoagelor “.

Mie mi-a fost foarte greu sa ma opresc  stilizarea a doar doua tinute, pentru ca vedeam utilitate in fiecare produs in parte din noua colectie de vara.

Am incercat totusi sa ma limitez la filmul unei mame hipioate care-i da copilului covrigi si il lasa sa o pupe in timpul sedintelor foto pentru blog.

Am lucrat cu doua fete talentate si muncitoare pentru proiectul Lanidor si acestea sunt Irina Cia ca make-up artist si Costina Purice pentru foto si edit. Irina este make-up artist incepator si lucreaza si pentru Sephora iar Costina a mai cochetat cu fotografia de street style, dar si-a bazat activitatea mai mult pentru pozele de evenimente. Ambele si-au dorit sa lucreze in zona de fashion si ma bucur ca am reusit prin intermediul acestei campanii sa arat de ce sunt capabile sa creeze pentru o campanie de brand.

Acestea fiind spuse si inspiratia fiind expusa, v-as ruga sa ma inspirati si voi pe mine si sa-mi spuneti ce sa fac in Lisabona si  unde sa ma duc sa ascult si eu o muzica buna, cantata live de-un suflet portughez. Nu de alta dar pe 25 iunie, e ziua mea si puteti sa considerati asta un cadou in avans!

Beijos,
Gabriela

Port:

Boho Blouse  Lanidor 

Maxi 70s dress  Lanidor 

Sequin embroidery Clutch Lanidor

Necklace Lanidor

Floral Printed Cardigan Lanidor

Pants Lanidor