IMG_1595 as Smart Object-1-1-2


_MG_1692 as Smart Object-1-1


_MG_1700 as Smart Object-1-1
IMG_1339 as Smart Object-1-1
_MG_1522 as Smart Object-1-1
_MG_1450 as Smart Object-1-1
_MG_1437 as Smart Object-1-1
_MG_1431 as Smart Object-1-1-2
_MG_1426 as Smart Object-1-1
_MG_1428 as Smart Object-1-1


IMG_1603 as Smart Object-1-1

 

Am descoperit varitatea de produse oferita de brand-ul HOUSE datorita proiectului #20. Nu intrasem pana atunci in acest magazin. Habar nu aveam cat de multe chestii tari pot gasi acolo si aproape ca mi-e rusine ca’s blogger de moda si lucrez in domeniul asta de atata timp si nu sunt updated cu tot ce misca in mall-uri.

Si pentru ca e prima data cand imbrac haine de la acest brand am zis sa fie si prima data cand ma dau cu rosu si la buze si la ochi. Diana m-a facut sa vreau sa ma dau cu eyeliner rosu. Numa’ de s-ar face asa ceva, ca eu cu tusurile cremoase pe care trebuie sa le aplici cu pensula nu ma descurc.

Din spatele shooting-ului pot sa va marturisesc ca era teribil de cald. Dar dupa calculele mele, cel de-al 18-lea shooting aparea fix pe la finalul verii si ma asteptam sa fie si vreme buna de burtat geaca de piele pe seara. Calculele au fost corecte, la shooting am suferit putin de dragul fashion-ului. Ultima poza reprezinta destul de bine starea incinsa in care ma aflam.

Domnisoara Nadine Nadolu, fotograful acestei campanii s-a contorsionat in fel si chip sa iasa pozele astea cu cracii ireal de lungi. Unghiul potrivit ptr o poza necesita pantaloni buni de tarat pe jos si cele mai comode incaltari. Asta pot sa va zic sigur!

Aceasta este una din campaniile mele preferate din #20project, pentru ca surprinde destul de bine contrastul dintre doua lumi in care eu traiesc zilnic. Undeva intre toale chic si feminine si mickey cu tenesi, cerceii raman aceeasi si doar atitudinea se schimba.

Nu imi vine sa cred ca aproape am ajuns la final cu acest proiect si nu imi vine sa cred cat de multi oameni am reusit sa adun in jurul unei idei.

In ceea ce priveste ultimele 2 brand-uri care au acceptat provocarea #20, sper sa fiti placut surprinsi!

 

 

Wait for it!

 

 

Love,

Gabriela

 

 

looks from head to toes: HOUSE_brand.

photo : Nadine Nadolu

mua: Diana 

#20SummerLooks #20Brands #20YoungMua #20PhotoTalents