DSC_0761
DSC_0784


DSC_0813
DSC_0818
DSC_0838
DSC_0843

Desigual nu a fost niciodata un brand care sa-mi reprezinte stilul, desi am o verisoara care e absolut innebunita de filmele designerilor care semneaza colectiile.

Mereu mi s-a parut prea aglomerat pentru liniile simple in care cred eu si totusi am decis sa includ acest brand in #20project. De ce?

Pentru ca daca la celelalte brand-uri am zis ca au acceptat ele provocarea mea, acum simt ca am acceptat eu o provocare de la cel de-al 11-lea  brand implicat in campania #20project.

Si am reusit! Am gasit doua piese pe care sa le pot mula pe stilul meu vestimentar si le-am gasit pe differenta.ro, un shop online multibrand.

O rochie simpla, in dungi dintr-un nylon elastic si o geaca denim alba  cu manecile pictate-n broderie, care iti ofera de la departare senzatia de tatuaje veritabile. Rochia respecta linia si croiul anilor 90 si oricat de pischedelica ar fi situatia DESIGUAL, simt ca am reusit sa o imbrac intr-o totala liniste care-mi resprezinta stilul.

Ionela Silvestru, make-up artist-ul cu care am lucrat pentru aceasta campanie, a intrat la facultate sa studieze Limba Araba, s-a lasat pe drum si a devenit make-up artist. Mi-a marturisit ca i-a placut intotdeauna sa picteze si ca i-ar fi placut sa faca pictura mai mult timp. Se bucura de succes si pe langa make-up, este si hairstylist pentru clientele sale. Eu una pot sa va spun ca am fost foarte incantata de machiajul smokey, care nu am simtit niciodata ca ma avantajeaza cu adevarat. Ionela, i love your work!

Alexandra-Maria Buscu, a studiat Istoria Artelor, a lucrat ca Game Tester si a inceput de curand sa cocheteze cu fotografia. Mi-a zis timida la inceput cand am contactat-o, ca ea e incepatoare si ca nu a mai pozat fashionistic . Eu am zis ca daca a studiat Istoria Artelor e absolut imposibil sa nu stie sa fotografieze lumea. Si va spun sincer, ca de fata asta o sa mai auziti in lumea fotografiei!

 

Love,

Gabriela

#20project #20mua #20phototalents #20brands

Port : Rochie  Desigual

 Geaca denim Desigual 

            Sandale Tezyo

            Cercei Vintage.

Mua: Ionela Silvestru

Photo: Alexandra-Maria Buscu