DSC_2948

DSC_2962

 


DSC_2970

 


DSC_2977

 


DSC_2985

 

 


DSC_2992

 


DSC_2994

 

DSC_3001
DSC_3011

 


DSC_3020

 


DSC_3033

 

C&A este cel de-al 3-lea brand, care a acceptat provocarea mea. #20project continua cu doua tinute festivalicesti si cu doua fete extrem de talentate in rolul de make-up artist – Laura Atanasoaie si in rolul de fotograf -Ana Ionita.

M-a intrebat la un moment dat cineva, cum aleg sa combin echipele si am zis ca o fac instinctiv.  Instinctul e singurul lucru care nu m-a tradat niciodata. Tot instinctul e vinovat si pentru prima tinuta pe care am creat-o la C&A. Ma tot gandeam sa fac propuneri in cadrul acestui proiect, de tinute de festival si mi-am adus aminte ca de ani de zile la Electric Castle ploua.

Asa ca, am zis sa vin cu 0 solutie pentru o zi ploioasa de festival. Habar nu aveam ca o sa ploua fix in ziua in care o sa fac pozele cu fetele. Universul mi-a indeplinit cumva dorinta, fara sa i-o cer cu adevarat!

Asadar reteta mea pentru o zi ploioasa de festival este : O esarfa de legat pe post de turban,  cizme si neaparat o jacheta military…ca nu stii in ce hal de murdaresti de noroi pe coclaurile festivalice. Sa nu uitati sa va luati si niste servetele demachiante la voi, ca machiajul oricat de impermeabil ar fi tot curge la un moment dat. De umbrela nu stiu ce sa zic, cred ca v-ar impiedica la un moment dat sa simtiti ca ploaia este de fapt pe ritmul muzicii.

Din punct de vedere vestimentar, C&A mi-a placut intotdeauna pentru ca folosesc foarte mult bumbac in colectiile lor. In tinutele de mai sus, materia prima cred ca e in proportie de 90 % bumbac si asta iti ofera un comfort de neegalat. Pana si denim-ul este de “mode veche”, fara prea mult elastan si alte bazaconii. Hainele trebuie sa fie in primul rand utile si dupa “de fonfleu”. Trebuie sa va marturisesc ca oricat de multe paiete si dubiosenii as detine in garderoba, tot la tricouri si piese basic raman in viata de zi cu zi. C&A stie sa ramana basic si sa creeze tinute epice, fara sa se abata de la crezul lor ca brand.

 

Sa revin la echipa pe care am ales-o pentru shooting-ul C&A:

Laura Atanasoaie – se joaca cu pensulele in mod serios de 5 ani si nu se opreste din invatat. Este make-up artist ARMANI si in cazul in care nu stiati, puteti sa gasiti produse de make-up de la ei in Baneasa. Laura m-a incurajat in protestul meu de “NU MA MAI PENSEZ! ” si cred ca a reusit sa creeze un machiaj perfect pentru o tinuta de festival. Eu una am fost foarte incantata!!!

Ana Ionita – face si ea fotografie de cativa ani, dar nu a avut ocazia sa lucreze prea mult pe fotografie fashion. Mi-a marturisit, ca i-a fost greu sa intre pe piata si ca s-a concentrat pe fotografie de eveniment, pentru ca asa putea sa isi sustina pasiunea din punct de vedere tehnic si sa se intretina. A folosit pentru realizarea acestor poze un aparat Nikon D 750  si  un obiectiv Nikkor 24-70 / f2.8.

 

Sper ca am reusit sa va inspir azi.

 

 

Pup,

Gabriela

 

 

Port: C&A

* doar cerceii, cizmele si ceasul nu sunt C&A