_DSF1521

_DSF1565
_DSF1531


_DSF1581


_DSF1566


_DSF1602


_DSF1601


_DSF1493

_DSF1423


_DSF1408


_DSF1461


_DSF1430


_DSF1448


_DSF1397

BSB este cel de-al 8-lea brand care a acceptat provocarea #20project. Am intrat prima data intr-un magazin BSB in clasa a 7-a in Tomis Mall in Constanta si tin minte ca era un fel de lux la care aspiram si eu si prietenele mele. Stiam ca atunci cand o sa crestem mai mari si o sa avem formele necesare o sa aratam fabulos in rochiile BSB.  Dupa ce au aflat prietenele mele ca va aparea si BSB in seria mea de pe blog, am inceput sa depanam amintiri legate de acest brand. Una si-a adus aminte ca si-a cheltuit primii 500 de lei dintr-un salariu sa isi ia o pereche de blugi, alta a avut rochia de banchet din a 8a de la BSB, iar eu am purtat prima rochie strappless de la BSB la o nunta. 

La inceputul anilor 2000, BSB era singurul brand care oferea acel “altceva” pe piata din Romania si ma bucur teribil ca am reusit sa il includ in seria proiectului 20.

Am vrut sa cuprind esenta noii colectii de vara, in acest shooting si am gasit doua piese din filme total diferite, tocmai pentru a pune in evidenta versatilitatea acestui brand.

Prima tinuta nici nu stiu cum s-o descriu. E un mix romantic intre bocanci rock&roll, top/rochie boho si accesorii elegante care te ajuta sa #TeVeziDePeLuna.  Apropo, cerceii si coroana sunt parte dintr-o colectie capsula semnata de Katerinimou in colaborare cu Bon Bijoux.

A doua tinuta-i buna de purtat la nunti, botezuri, cumetrii, majorate, baluri si orice alt cocktail party si eveniment care necesita o tinuta de efect.

Cei mai importanti oameni din spatele #20project raman talentele fotografice si tinerii make-up artisti implicati.

Pentru campania BSB, am lucrat impreuna cu Florin Opris pentru foto si Denisa Ungureanu-make-up.

Pe Florin am avut ocazia sa il cunosc acum 4 ani la una din primele mele prezentari de moda. Recunosc ca el mi-a adus aminte de acest aspect, pentru ca eu sunt o totala amnezica. Florin mi-a povestit in timp ce eram machiata de Denisa, ca a lucrat mult timp in domeniul corporate si ca a renuntat la un moment dat la confortul de a avea un venit stabil si la o pozitie de top, de dragul fotografiei. A muncit si a invatat enorm de dragul acestui vis si tin sa-l aplaud pentru curajul sau. Mi-a zis ca are de gand sa faca fotografie pan’ moare!

Denisa mi-a fost colega de facultate, o stiu de pe vremea cand eram studente la PR si pe ea o chema Matei in loc de Ungureanu.

A cochetat cu moda dintotdeauna si mereu acorda importanta machiajului. Nu mi-o aduc aminte pe Denisa sa vina vreodata “non-gatita” la facultate. A ales cariera de make-up artist si cred ca de aprox. 2 ani a reusit sa bucure multe femei cu serviciile ei ireprosabile. E prima data cand m-a machiat, desi ne cunoastem de multa vreme si mi-a placut la nebunie cat-eye-ul realizat de ea. Stiu ca pare o treaba simpla sa dai doua dungi la ochi, dar credeti-ma’s multi care nu au reusit sa imi puna in evidenta ochii la nivelul asteptarilor mele. Nu e cazul Denisei.

Sper ca v-ati luat doza de inspiratie in plin sezon de petreceri. Nu uitati ca acum puteti sa va bucurati de reduceri de pana la 50% la produsele BSB, inclusiv cele prezentate in imagini!

Va pup,

Gabriela

Port:

Top Boho Negru – BSB fashion 

Rochie  MADWALK CHARITY Cyclame – BSB fashion 

Cercei #TeVeziDePeLuna  Katerinimou & Bon Bijou

Colier #TeVeziDePeLuna Katerinimou & Bon Bijou

Bocanci Alina Ceusan for Moja

Sandale TopShop