IMG_2948
IMG_2951
IMG_2960
IMG_2966
IMG_2973
IMG_2979
IMG_2991
IMG_3000
IMG_3002

Va salut, nu v-am mai scris demult constat pe blog. Am de gand sa remediez situatia. Desi la inceput vor fi foarte multe articole cu poze din urma, revin in forta odata cu primavara. Va sa zica ma invii si eu.
Ieri am decis sa nu mai procastinez si sa reincep proiectul #20project, pe care il am pe to-do list de cand am terminat prima etapa in septembrie. Daca va aduceti aminte m-am apucat eu sa investesc timp si creier intr-un proiect cu 20 de tineri make-up artisti si fotografi, singura conditie era ca fiecare din ei sa fie cat de cat la inceput de drum. Dupa ce i-am selectat pe cei mai cei, am inceput sa creez echipe si sa le fac lipeala cu 2- de brand-uri de mass market diferite. Adica am folosit brand-urile din mall si le-am creat campanii cu tineri talentati. Scopul intr-un definitiv era sa demonstrez ca in industria fashion exista mult loc pentru tineri talentati, care pot creat continut de calitate si ca un blogger de moda poate lucra cu brand-uri diferite si poate sa le treaca prin acelasi filtru de stil personal.

De data aceasta imi propun sa promovez numai design creat in Romania. Fie ca vorbim de brand-uri care detin o fabrica sau de tineri designeri care si-au creat abia prima colectie, totul este sa fie romani. Stiu cat de greu este sa construiesti un brand de la 0 in Romania si vreau sa imi sustin si mai mult piata locala in care ma invart. Scopul de data aceasta este sa va arat ca avem in Moda in Romania si ca ar fi cazul sa investim in ea.

Incep seria cu Mathilde, un brand care m-a dus intotdeauna cu gandul la indrazneala punk si eclecticul manoush. Nu am avut eu ocazia sa calatoresc foarte mult, dar atata cat am facut-o pot sa va spun ca am creat tinutele acestea cu gandul la Strasbourg. Acolo am vazut cel mai mare mix de tinute punk cu oleaca de manoush…cu flori, oleaca de carouri, bocanci si freze dubioase si dorinta continua de a demonstra ca more is more.

Pentru primul proiect am lucrat cu echipa mea adica cu Iuliana, pentru ca trebuia sa fac un demo, sa readuc aminte lumii ce imi propun sa fac cu acest proiect. Regulile sunt urmatoarele:
– 2 tinute stilizate de mine din cadrul unui brand
– stabilire locatie impreuna cu voi in ziua in care ne intalnim
– ne intalnim la showroom impreuna cu make-up artist-ul si cu fotograful
– cream make-up, ne gatim in tinute si facem shooting-up pe strazi. Poate asa nu lasam streetstyle-ul sa moara.

In ceea ce priveste tinutele de mai sus, au fost create de la 2 piese de rezistenta marca MATHILDE. Rochia maxi in carouri, care m-a dus cu gandul la cantecul What’s up? de la 4NonBlondes. Nu stiu de ce, ca nu purta niciuna rochii in videoclip, dar mi-a sunat inc ap cantecul si am zis ca trebuie sa o asortez cu un joben. Iar tinuta a doua a pornit de la jacheta cu croi 60’s plina de Flamingo. Am zis ca daca tot e roz si Flamingo, sa fac o supradoza de roz si am combinat-o cu o sapca Sweet paprika, camasa Baden 11 si Cizme The 5th Ellement. Nu m-am abatut de la conditia de a purta doar design romanesc.

O sa fac o regula din asta in urmatoarea perioada.

Puteti sa imi scrieti si in comentarii numele celor ce vor sa se implice in acest proiect. Adica voi insiva care cochetati cu fotografia si make-up-ul sau chiar cu design-ul.

Va pup,

Gabi

#20project