Photo04_3
Photo05_4-2
Photo06_5
Photo07_6
Photo08_7-2
Photo08_7-3
Photo10_9
Photo09_8


Photo06_5-2
Photo07_6-2
Photo09_8-2

 

 

Cel de-al 7-lea proiect din seria 20 project, este fotografiat de un politist. Unul din filme s-a voalat in timp ce faceam poze. Furtuna era la 2 pasi de noi. Ionut Petrescu este cel care a reusit sa creeze acest film frumos pe care il vedeti voi acum impreuna cu make-up artist-ul Catalina Soare . Filmul s-a jucat in rochii Ludmila Corlateanu pe Calea Victoriei.

Am dus impreuna cu ei streetstyle-ul la alt nivel. Diferenta dintre acest proiect si celelalte, este ca filmul costa. Realmente, daca vrei sa faci de-acum in colo doar poze pe film…fiecare cadru costa. Nu e doar o informatie virtuala stocata pe un card, o informatie care se sterge si sa inlocuieste de cate ori ai nevoie. M-am gandit mult la asta. Magia fotografica costa. Nu iti permiti sa te fatai in continuu, nu se petrece totul la foc automat si nici nu faci cadre nefolositoare. E greu sa mentii o pozitie fixa, Si oricat de statica am fost tot lumina era deja slaba si greu de captat. Dar si asta a facut momentul mai magic.

Ludmila Corlateanu este un designer, a carei munca o indragesc de foarte mult timp. Nu am avut totusi ocazia pana acum sa imbrac nici o poveste de-a ei. Rochiile sunt mereu teatrale si asta imi place nespus. A studiat la Instituto Marangoni din Milano si din punctul meu de vedere produce feminitate pe banda rulanta.  Ludmila este de peste Prut si spre rusinea mea am aflat asta de curand, desi numele trebuia sa imi spuna asta demult. Imi plac materialele pe care le foloseste si consider ca e extrem de important sa stii sa pui in valoare prin croiul rochie talia, bustul si coapsele. Desi imi plac sacii, si toalele atarnate de mine…cand ai o rochie cambrata pe talie ai cu totul si cu totul alta postura. Ma bucur ca am reusit sa colaboram pentru acest proiect. Consider ca rochiile sale erau candidatul perfect pentru pozele facute pe filmul unui Olympus.

Catalina Soare este tanara make-up artist care mi-a pictat personajul. E pasionata de make-up din copilarie. Obisnuia sa imprumute de la mama ei produsele cosmetice si se machia din scoala generala. Mi-a marturisit ca banii de buzunar ii punea deoparte sa si cumpere produse si folosea reviste demult apuse ca Bravo Girl sau Cover Girl pentru inspiratie. Desi e mai mica ca mine, face parte din generatia fara internet. Desi a studiat la SNSPA stiinte politice si-a dat seama ca vrea sa aiba o cariera in lumea make-up-ului.  Si e foarte convinsa ca va ajunge sa fie cunoscuta si peste mari si tari. A urmat 2 cursuri de make-up acreditat si pot sa va asigur ca stie cum sa puna praf de stele pe pleoape. Puteti sa o contactati oricand pe pagina ei de instagram. A fost o placere sa ma las gatita de ea.

Ionut Petrescu este unul din cele mai exotice personaje implicate in acest proiect. E politist. Am inceput cu treaba asta pentru ca mi se pare un contrast fantastic cu artistul din spatele meseriei. Mi-a marturisit ca isi iubeste meseria. Ii place sa rezolve cazuri si sa-i gaseasca pe baietii rai. Are un spirit de erou in el. A fost  un deliciu sa discut cu el despre diverse cazuri si cum le descurca…si mi-a schimbat total parerea despre cum e obisnuita sa  perceapa opinia publica  aceasta meserie. E tanar si la inceput de cariera.  Si-a descoperit pasiunea pentru fotografie de curand. A inceput sa faca poze pe film de aproape un an de zile. I-am spus ca trebuie neaparat sa dezvolte aceasta pasiune si ca ar trebui sa faca un job part-time si din asta. Mi se pare ca are de 10 ori mai multa viziune decat multi fotografi consacrati deja pe piata si cred cu adevarat in talentul acestui om. La fel cum fac cu toti cei pe care ii aleg pentru acest proiect.

E foarte amuzant cum ne dorim atat de multe. Evoluam, ajungem sa avem ultra tehnica pentru imagine pentru poze. Si odata ce ajungem sa le avem incepe sa ne ruinam pentru ca ne dorim ceea ce am avut odata. Pozele pe film…intr-un album.

Cu fiecare proiect mi se ofera niste lectii de viata.

Va multumesc pentru asta.

 

Love,

Gabriela

 

 

20 project, 20 photo talents, 20 young mua, 20  romanian designers,