IMG_0771
IMG_0736
IMG_0718
IMG_0696
IMG_0692
IMG_0693
IMG_0757
IMG_0747
IMG_0717
IMG_0688

Laura Gherman joaca un dublu rol in realizarea celui de-al 11-lea  shooting in seria 20 Project. Este fotograful si designer-ul pieselor pe care le port. Tot ideea shooting-ului ii apartine. Negrul pe negru il scoate in evidenta mai bine decat puteam sa imi imaginez si eu.

Mi-a zis de la inceput ca ar vrea sa faca o serie de portrete si cred ca sunt unele dintre cele mai reusite de cand a vazut fata mea vreun obiectiv fotografic. Laura este si ea insarcinata in 9 luni. Urmeaza sa isi tina copilul in brate in orice moment si era clar ca nu putem sa facem poze pe strada ca in alte situatii ale acestui proiect. Erik a fost cu mine la acest shooting si a baut un milkshake pe canapea in timp ce noi am povestit de maternitati, copii si burtici. De fapt pozele in sine s-au facut foarte repede, in rest am povestit. 

Laura Firefly este un brand romanesc de design vestimentar destinat femeilor pasionate de piese speciale şi colectibile.  

“Ne concentram foarte mult sa facem creaţii in editii limitate care rezistă în garderoba mai mult decât un sezon. Acordăm o atenţie deosebită în procesul de design şi de selecţie al materialelor şi îţi facem propuneri vestimentare foarte versatile. Laura Firefly inseamna joc si experiment, design-uri “young” care estetic nu se degradeaza in timp.” 
Si-a dorit sa creeze piese pentru femeile indraznete care stiu sa transforme aceeasi piesa vestimentara  de-a lungul timpului si sa o adapteze la nevoile lor zilnice. Poate purta LAURA FIREFLY ready to wear la job, intr-un domeniu mai creativ si LAURA FIREFLY eveningwear la un eveniment mai deosebit seara.
Cred ca finetea si modestia Laurei se regasesc in piesele ei vestimentare. Nu a vrut sa o laud foarte mult si nici sa imi zica prea multe despre brand. Intr-un final a zis ca prefera sa vorbeasca imaginile despre ea si brand. Si cred ca o fac, cu mix-ul fin intre materiale, cu croiurile indraznete, dar feminine si cu toate detaliile pe care reuseste sa le contureze pentru a te face sa te simti frumoasa…oricand.
Piesele Laura Firefly pot fi achizitionate aici in shop-ul online. Pe Laura Gherman o puteti urmari pe contul ei de instagram.
Love,
Gabriela
#20project #20brands #20romaniandesigners #20romanianbrands #sweetpaprikaro