PicsArt_07-11-01.51.04

PicsArt_07-11-08.26.35
PicsArt_07-11-08.25.43


PicsArt_07-11-08.27.24


PicsArt_07-11-08.28.05


PicsArt_07-11-08.29.27

PicsArt_07-11-08.30.06


PicsArt_07-11-08.30.38


PicsArt_07-11-08.31.08

PicsArt_07-11-08.31.47


PicsArt_07-11-08.33.12


PicsArt_07-11-01.47.45

Fotografia trebuie sa fie o expresie, o emotie care sa povesteasca tot ce am simtit in acea milisecunda. Si cand vine vorba de moda, mai ales trebuie sa spuna ceea ce poti fi atunci cand imbraci o haina. Am fost Luceafar, am fost mireasa in poezia floare de mucegai, am fost ceea ce am simtit ca designer-ul Ana Novic a vrut sa fie fata pe care voia ea sa o imbrace.

Da, e de o sensibilitate mare Gabriela Atanasov. Dar asa e si fiecare artist care ma citeste acum. Si sunteti atat de des raniti de oameni care nu vad nimic dincolo de o rama incat va e greu sa va duceti zilele creative pana la capat.

Ana mi-a cusut rochia de mireasa pe mine, fara sa imi ia vreo masura. M-a masurat din priviri si mi-a scanat sufletul cand ne-am intalnit in Turcia. De atunci stabilisem o data ce se intoarce dupa o mica pauza la croit povesti si isi deschide un nou atelier, o sa-i croiesc si eu o poveste si un loc in #20project. Make-up artist-ul cu care am lucrat la acest proiect e prietena cu Ana din copilarie si cumva in lumea asta mica m-a intalnit si pe mine in ziua in care implineam 16 ani intr-o statie de autobuz in Constanta. Era venita pe vara in Constanta si cauta o adresa. Cu Geta Bumbaru ma cunosc de 11 ani si nu a avut ocazia sa ma machieze totusi niciodata. Poate ca pentru ca a fost 6 ani plecata in Dubai sau poate ca …doar trebuia sa ajungem sa ne intalnim toate 3 si cele 3 camere foto ale noului smartphone HuaweiP20Pro ca sa iasa pozele astea.

Sunt multe lucruri magice la mijloc. O sa fie un proiect atipic 20 project pentru ca nu o sa va spun povestea fetelor pr-iceste. Pentru ca in comparatie cu multi oameni implicati in 20 project pe care ii cunosc pentru prima data la mine in showroom si dupa lucrez cu ei, pe personajele implicate le stiu de mai mult timp si totusi nu am avut ocazia sa colaborez cu ele niciodata. De unde au plecat? Din Tulcea. Si-au croit ambele povesti de succes de la 0. Ambele anul asta au inceput inca o data de la 0 Geta s-a intors in tara pentru ca o asteptau proiecte si povesti noi aici. La fel a facut si Ana, dupa o pauza a inceput dinnou povestea hainelor unicat pe care nu doar le schiteaza ci le coase cap-coada. Tot Ana Novic este si fotograful din spatele acestui proiect cu nr 6.

Se repeta intruna nr 3 in schemele astea si mi-e greu sa nu observ ca toate’s magice cu un rost.

Pe Geta Bumbaru o puteti gasi si la salonul lui Cristi Pascu si de asemenea pentru colaborari si alte detalii puteti sa o contactati pe  pagina de instagram 

In atelierul Anei Novic puteti intra doar daca povestiti cu ea inainte. Lasati mesaj si aflati detalii tot pe Instagram  pe contul ARTSIMETRY pe care il zideste poza cu poza.

Coroana pe care o port a fost facuta pentru rolul de Luceafar de catre MARGAUX ATELIER . Ca sa-mi iasa rolul, imi rosteam in cap primele versuri sa stiti.

Ciudata sunt.

Atat de ciudata incat am decis sa fac proiectul asta prin care inca mai arat cat de mult cred in oameni si in povestile pe care le au de spus , hainele, pozele, si culorile lor. O fac si pentru cei care ma privesc si sufera de talente mai mari decat al meu si totusi din cauza habitatului ajung sa nu il desfasoare, dar si pentru cei care nu au inspiratie si totusi simt o oarecare sete de frumos. Frumoase sunt si cicatricile si cearcanele mele si in postarea asta pur si simplu nu am vrut sa le editez.

Try walking in my shoes.

Love,

Gabriela

#20project #20romaniandesigners #20brands #20youngmua #20phototalents