IMG_0024


IMG_0026

 


IMG_0036

 


IMG_0124

 


IMG_0128

 


IMG_0131

 


IMG_0133

 


IMG_0140

11 joaca un rol special in vata mea de o vreme incoace.

Nu am o mare pasiune pentru numerologie, dar imi place sa observ coincidentele de date si numere din viata mea. Imi place sa observ in general…oricum, orice!

Cred ca uneori gasesc o coincicenta si acolo unde nu exista niciuna.

Pe data de 29 am avut cununia civila. Cifrele adunate …rezulta intr-un 11. Si pentru ca cine se aseamana se aduna, nasul nostru, dupa cununia civila a observant ca nr. De inregistrare al livretului nostru de familie ….da tot nr. 11.

Si ca sa fie treaba completa, petrecerea nuntii noastre trebuia sa aiba loc pe data de 6 octombrie, numai ca a trebuit sa o amanam pentru 11 octombrie. Iarasi un 11.

A trecut timpul si mi-a venit timpul sa nasc. Si dupa cum stiti sau poate nu stiti am ales nasterea naturala eu. Si am ajuns sa-l nasc pe Erik intr-o zi de 22 , multiplu de 11 la ora 2:20…iarasi multiplu de 11.

Acuma sa-mi spuneti voi mie daca asta nu e vreun matrix gltch sau vreo lege universala…sau vreo vrajitorie si vreo schema scrisa sa mi se repete constant.

Si sa stiti ca ma pandeste numarul asta in continuare.

N-am scapat de el de cand am intemeiat o familie.

Asa ca anul asta am zis ca merg la Milan Fashion Week si o sa port numarul asta pe spate.

Tinuta din imagine este create de Baden11Clothing. Asta asa ca sa nu ma abat de la legea mea numerologica.

Am purtat-o in prima zi de fashion week. Am inceput ziua cu o plimbare pe strazile cartierului chinezesc din Milano, in cautarea unui café latte cu Iuliana. Asta a devenit un fel de lege pentru noi atunci cand mergem la Fashion Week incepem cu un café latte. Nu mai zic ca e singurul loc unde eu beau constant cafea fara sa ma ia nici o durere de cap si vreo ridicare de tensiune.

Primul show la care am participat Grinko, a fost foarte aproape de locul unde eram cazate, motiv pentru care am reusit sa descoperim si imprejurimile. Daca vrei sa ai si cateva momente de turist in timpul la fashion week, singura sansa este sa umbli brambura pe strazi. Asta daca ai norocul sa nu fie extrem de frig.

Asadar, revin la colectia Grinko. Colectia a fost un construita ca manifest : “Say No to Violence against women”. Din punctul meu de vedere a fost construita in jurul unui mesaj feminist si din fericire a ramas o colectie foarte feminina. Sa stiti ca mie nu imi place feminismul care promoveaza o imagine mult prea masculina a femeii. Oricat de mult as imbratisa androginitatea in vestimentatie, tot raman la pasiunile mele romantice pentru matase si corsete si tot felul de croiuri care pun in evidenta formele feminine.

Grinko le-a mixat perfect si aveti ocazia sa vedeti asta in pozele create de Iuliana.

La intoarcerea spre casa am descoperit un loc magic, care initial am crezut ca este un showroom de mobile. De fapt am aflat mai tarziu ca este locul unde cu o zi inainte avusese loc prezentarea colectiei Brunello Cuccineli. Tot acolo era si showroom-ul lor. Imaginile vorbesc de la sine despre magia locului.

port: bereta sweet paprika shop aici soon pre -order  —> contact@sweetpaprika.ro
deux-pièces Baden 11 clothing – shop aici

vogue eyewear by gigi hadid
Cizme piele intoarsa peste genunchi – Garkony – shop aici

photo: Iuliana Cristina Popescu

geanta: Luvers bags.